Lukassen klus & service diensten
Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews

• Tom van Tilborg
    Beoordeeld op 21 aug 2023

Prachtige zolderverbouwing

Wij hebben hele goede ervaringen met Lukassen klus & service diensten. Frans is een geweldige vakman met oog voor detail. Hij heeft bij ons eind vorig jaar de open zolder verbouwd. We hebben hierdoor twee prachtige slaapkamers, een technische ruimte voor cv-ketel, wasmachine en droger, een ruime overloop en zeer ruime vliering (ruim 20 m2) gekregen. Frans denkt erg met je mee, werkt netjes, doet graag iets extra's om het helemaal mooi te maken, is gezellig in de omgang en heeft verstand van zaken. Daarnaast is de prijs ook goed. We zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Frans van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 4 sep 2023)
  • Arijn, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 mrt 2023
    Zolder renoveren: 40 m2; Verlichting, Kozijnen, Trap,
    Frans heeft onze complete zolderverdieping verbouwd. Frans is een vakman puur sang met wie goed en fijn te communiceren is, alle afspraken komt hij na en denkt mee tijdens het bouwproces. Tijdens de werkzaamheden loop je soms tegen onverwachte problemen aan dan is het fijn als er iemand is die met je meedenkt en de oplossingen ook aandraagt. Frans is flexibel en is niet te beroerd om "even het keuken kastje voor je af te stellen" terwijl zijn werk op zolder gebeurd. Goed is niet goed genoeg voor Frans, het moet perfect zijn! Is Frans eind van de dag klaar, dan is alles weer netjes opgeruimd en schoon. Dit zijn vaak wel de details waaraan je kunt zien wat wie je te doen hebt. Zoek je een vakman die zeer goed en kwalitatief top werk levert, dan zou ik Frans zeker inschakelen! Bij een eventuele volgende verbouwing bellen wij Frans blindelings weer.
  • Jasper, Vleuten
    Beoordeeld op 20 jun 2021
    Zolder renoveren: Verlichting, Stucen, Trap, Vide maken
    We hebben Frans ervaren als een zeer deskundige; vriendelijke en meedenkende vakman. Hij heeft bij ons in 2019 de complete zolderverbouwing gedaan (inclusief het plaatsen van een badkamer; alle elektra; ombouwkast cv; afwerking dakkapel en vide + vaste trap). Nu bijna 2 jaar later zijn wij nog steeds blij met het resultaat! Bij een toekomstige nieuwe klus zullen we Frans zeker weer gaan benaderen 😀.
  • Peter , Utrecht
    Beoordeeld op 6 jan 2021
    Vliering bouwen: 19 m2
    Frans heeft bij ons op zolder een extra verdieping gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Je merkt dat het een vakman is. Hij heeft goede ideeen en alles was tot in de puntjes afgewerkt. We kunnen hem zeker aanbevelen.
  • Anoniem, Buren
    Beoordeeld op 22 sep 2019
    Zolder verbouwen
    Onze ervaring was bijzonder positief. Vanaf de eerste kennismaking, dacht Frans met ons mee, deed hij goede voorstellen en kwam hij alle afspraken prima na. Ook in de uitvoeringsfase ging alles naar wens: elke dag op tijd, heldere communicatie, vlot gewerkt en heel netjes. Alles top. Bij een volgende klus vragen we hem zeker opnieuw! Een tevreden gezin uit Buren
  • Joris, Maarssen
    Beoordeeld op 23 jul 2019
    Zolder verbouwen
    Frans heeft onze zolder verbouwd. Twee slaapkamers met nok bedden, natte cel, wasmachinehok, dakraam en lichtkoepel. Hij denk met je mee, komt met ideeën waar je zelf niet over na zou denken, werk netjes, nauwkeurig en overlegt alles met je. Heel erg blij met het resultaat dat onze verwachtingen heeft overtroffen. We krijgen ook veel complimenten van iedereen die naar de zolder komt kijken die vinden dat het heel mooi is geworden en netjes afgewerkt. Op de foto`s het nog niet afgewerkte voorlopige resultaat. Trappen en deuren komen nog na het schilderwerk.
  • Carlijn, Amersfoort
    Beoordeeld op 22 feb 2019
    Zolder verbouwen (kamers, vliering, badkamer)
    Frans heeft bij ons de zolder verbouwd. Van een kale zolder, heeft hij echt iets onzettend moois weten te maken. Hij heeft 2 slaapkamers, 6 dakramen, een ruimte voor de wasmachines, een vliering, en een vide gemaakt, een extra kamer die later tot badkamer omgebouwd kan worden. Dit alles keurig afgewerkt, alles mooi gekit, met spotjes, elektriciteit, leidingwerk alles netjes. Hij heeft oog voor detail, denkt mee en geeft goede adviezen. Alleen maar vol lof over Frans. Als we dan toch een puntje moeten noemen, hij liep iets uit in het kluswerk. Maar die dagen gingen heel netjes in overleg en Frans probeerde mee te denken met ons zodat wij al wat voorwerk konden doen. We raden Frans zeker aan, gaan hem in de toekomst nogmaals inzetten en hebben zijn telefoonnummer al doorgegeven aan vrienden.
  • Ming, Utrecht
    Beoordeeld op 11 jan 2019
    Zolder verbouwen
    -Omschrijving opdracht: we hebben 2 dakkapellen laten plaatsen. Daarna heeft Frans ons zolder volledig verbouwd, inclusief stukken en sauzen, muren, deur, verlichting, radiator, schotten, laminaat etc. -Duidelijke offerte -Hij is alle afspraken nagekomen -Hij ruimt alle rommel netjes op -De prijs/kwaliteit verhouding is top -Zie foto voor en na de verbouwing
  • Anoniem, Utrecht
    Beoordeeld op 13 jun 2018
    vliering maken
    Frans is een prima vakman. Vliering met vlizotrap laten zetten. Konden de vloerplaten eerder krijgen om deze zelf te schilderen. Overlegt hoe de klus wordt aangepakt. Werkt nauwkeurig en netjes. De vlizotrap bleek te kort maar dit is dezelfde dag nog vakkundig opgelost. Na afloop van de klus alles opgeruimd. Frans heeft een mooi stukje werk geleverd.
  • M Rolloos, Nieuwegein
    Beoordeeld op 21 mrt 2018
    Afwerken bovenetage
    In maart 2018 heeft Frans onze bovenetage naar volle tevredenheid verbouwd. Hij heeft ook heel goed meegedacht hoe alles het beste in te delen en aan te pakken. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen en communicatie over alles was ook duidelijk. Wij kunnen Lukassen klus&service diensten van harte aanbevelen.