Luif Interieur & Timmerwerken

Luif Interieur & Timmerwerken beoordelingen (39)

• Review door Olga, Den Bosch
    Beoordeeld op 20 dec 2014

Nieuwe voor- en achterdeur

De heer Erno Luif heeft naar alle tevredenheid onze voor- en achterdeur vervangen. Na een aantal weken sloot de voordeur wat zwaarden, maar dat heeft hij na 1 emailtje de week erop verholpen. Fijne service naderhand dus nog! En wel zo belangrijk.
  • Review door Wilhelm, Tilburg
    Beoordeeld op 1 dec 2014

Dubbele schuurdeur en poort vervangen

Erno is een plezierige man om zaken mee te doen. Hij hanteert een no-nonsense aanpak en geeft meteen een scherpe offerte. Zijn uitleg over de mogelijke oplossingen getuigde van een goed vakman die weet waarover hij praat. Ik ben ook erg tevreden over het resultaat van het werk. Voor een soortgelijke klus zal ik Erno zeker weer benaderen. En tot slot ook niet onbelangrijk, wordt alles netjes opgeruimd en de oude deuren en poort meegenomen.
  • Review door leon, Sint-Michielsgestel
    Beoordeeld op 15 mei 2014

plinten

• Review door Frederieke, Vught
    Beoordeeld op 15 apr 2014

Hard houten poort plaatsen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 12 aug 2013

Leveren en plaatsen hardhouten openslaande deuren

Kwalitatief uitstekend werk afgeleverd. Binnen de tijd en netjes afgewerkt.
  • Review door kim, Best
    Beoordeeld op 8 aug 2013

Tuinhekje

Heel erg tevreden, meneer is meedenkend en levert goede kwaliteit
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 19 mrt 2013

plintneuten en plinten

Eerlijke man, net voor zichzelf bezig. Offerte zoals hij had opgesteld, ook nagekomen.
  • Review door Eric, Vught
    Beoordeeld op 4 mrt 2013

40 m1 plinten plaatsen en neuten onder de kozijnen (8 stuks)

Erno heeft onze plinten en neuten supermooi gemaakt. Snel, en netjes gewerkt. Alles is in goed overleg gebeurd. Erg prettige ervaring!!
  • Review door Rob, Kerkdriel
    Beoordeeld op 23 feb 2013

Vervangen balkondeur

Ernő Luif is een zeer vlotte, correcte en nette vakman. Hij verstaat zijn vak goed, is goed voorbereid, komt zijn afspraken uitstekend na. Ook na de werkzaamheden zorgt hij ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt en neemt zelf eventuele puinresten en afval mee. Maw: mijn deur zit als gegoten.