Luif Interieur & Timmerwerken
Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews

• Michel, Eindhoven
    Beoordeeld op 18 dec 2021
    Binnendeuren: 9 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Luif Interieur & timmerwerken in eerste instantie ingehuurd voor het hangen van onze binnendeuren echter bleek bij het hangen van de eerste deur al dat er door de leverancier het inmeten niet goed was gegaan alleen door de kleine lettertjes hadden we geen poot om op te staan hierop is er door Luif Interieur & timmerwerken heel goed, flexibel en meedenkend gereageerd en uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen. De deuren hangen en wij zijn super te vreden. Bent u opzoek naar een betrouwbare timmerman die zijn afspraken altijd nakomt, betaalbaar is dan bent u bij Luif Interieur & timmerwerken aan het goede adres!!!
  • Marina, Helmond
    Beoordeeld op 20 apr 2021
    Binnendeuren: 3 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Het is een prima vakman, die doet wat hij beloofd. Je krijgt netjes een offerte op voorhand met een totale prijs voor het werk en er komt niets bovenop zelfs als hij onvoorziene problemen moet oplossen, die opduiken tijdens de klus. Hij levert prima werk af voor een redelijke prijs. Bij een volgende klus zou ik zeker opnieuw beroep op hem doen!
  • Ilse , Liempde
    Beoordeeld op 28 dec 2020
    Binnendeuren: Normale deur - Stompe deur
    De deur is binnen een paar dagen voor een nette prijs geplaatst. Erno werkt netjes en is erg vakkundig. Ik ben erg blij met het resultaat.
  • Simone , Reek
    Beoordeeld op 25 dec 2020
    Binnendeuren: 2 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Ik heb twee stompe deuren laten hangen. Van tevoren heb ik gebeld om het een en ander door te spreken. Erno is erg aardig en komt vakkundig over. De ene deur is op de afgesproken datum gehangen. Voor de andere deur was een andere mal nodig. Deze afspraak is een aantal keer verplaats. Ook de tweede deur is heel mooi gehangen. Wij zijn er blij mee. Als we weer een deur lagen hangen zullen we hem weer bellen.
  • Rui, Helmond
    Beoordeeld op 26 nov 2020
    Binnendeuren: Normale deur - Stompe deur
    Heel goed klus gemaakt super vriendelijke, alles goed oplossend heel goed dit timmerman ga ik nog een keer roept als nodig....
  • Jasper, Rosmalen
    Beoordeeld op 1 okt 2020
    Binnendeuren: 2 deuren; Normale deur - Stompe deur
    De twee stompe binnendeuren zijn netjes afgevangen. 1 deur moest nog helemaal aangepast worden, maar hier doet Erno niet moeilijk over. Top gozer.
  • Anoniem, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 21 sep 2020
    Binnendeuren: Normale deur - Stompe deur
    Ernő Heeft prima werk geleverd! Erg blij mee. Nette communicatie, afspraak = afspraak! Gezellig praatje gemaakt tijdens de klus. Kan Ernő zeker aanbevelen.