LTW,"luukstegelwerken"

(Bewerkt op 4 apr 2019)
  • Review door Ron van den Bosch-ho, Zevenbergschen Hoek
    Beoordeeld op 13 okt 2014

Spoedklus

De referenties die we gelezen hadden spraken boekdelen en waren niets teveel gezegd. Wij zijn super tevreden over de keurige manier van werken en het vakmanschap van Luuk. Dat het ook nog een gezellige vent is, is mooi meegenomen. Wij zijn blij met de mooie hal.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 29 sep 2014

Vloertegels halletje leggen

Precies op het afgesproken tijdstip kwam Luuk aan. Hij heeft prima werk verricht. Dacht goed mee en deed suggesties voor verbeteringen ten opzichte van mijn eigen plan. Werkt nauwkeurig en ruimt alles netjes op na afloop. Een aanrader!
  • Review door Raymond, Vlaardingen
    Beoordeeld op 16 sep 2014

Vloer betegelen van een gang en toilet

Erg vriendelijke en betrouwbare man die goed mee denkt en zijn vak verstaat. Niets op aan te merken.
  • Review door martin, Alphen, Noord-Brabant
    Beoordeeld op 26 jun 2014

rondom open haard betegelen met natuursteen

Vakwerk, vakman!! Weet van wanten! Ik zou zeggen: Doen! We zijn zeer tevreden over Luuk. Hij denkt mee en werkt zeer vakkundig! Tevens een gezellige betrouwbare vent! Bedankt Luuk, tot een volgende keer........
  • Review door Marko, Sliedrecht
    Beoordeeld op 12 jun 2014

Plaatsen van een stenen dorpel in keuken

Luuk is een betrouwbare vakman met passie voor zijn werk. Goede prijs/kwaliteit verhouding en keurig op tijd. Ik zou LTW zeker aanbevelen bij anderen. Mvg Marko Visser
  • Review door Gertjan, Roosendaal
    Beoordeeld op 20 mrt 2014

Vloer in keuken tegelen

Vakwerk. Ga Luuk zeker bellen als we weer een klus hebben. Aanrader! En gezellig
  • Review door Friso, Den Haag
    Beoordeeld op 20 mrt 2014

Halletje, gang en keuken tegelen

• Review door Ingrid, Gouda
    Beoordeeld op 12 mrt 2014

voeg open slijpen?

Vakman die weet wat hij doet, punctueel en betrouwbaar. En nog gezellig ook, als ik een volgende klus zou hebben zou ik hem zeker weer benaderen! Luuk! bedankt!
  • Review door Marcel, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 28 feb 2014

Vervangen douchevloer

Luuk heeft net werk afgeleverd. De vloer is weer als nieuw en het water loopt goed weg.