Leo en zijn team hebben de klus, het verwijderen van de tegelvloer en het egaliseren van de ondervloer snel en deskundig uitgevoerd. Leo communiceert goed en is heel betrouwbaar. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en kunnen LT Tapijt & Vinyl aan iedereen aanbevelen.
(Bewerkt op 26 mei 2017)
Hartelijk dank voor de mooie review heel veel plezier met de nieuwe vloer met de vriendelijke groeten van Leo LT tapijt&vinyl Voorburg
Leo en zijn collega's (Erik & Rob) hebben ons prima geholpen met het leggen van laminaat.
Op de oorspronkelijk afgesproken dag om het laminaat te leggen bleek ter plekke dat er een fout in het laminaat zat waardoor naden omhoog stonden. Leo en collega's hebben ons hierop gewezen en geadviseerd het laminaat terug te brengen naar de winkel. Zij boden aan om kosteloos op een andere dag terug te komen om het alsnog te leggen. Hele nette service, want zij hebben er extra werk aan gehad wat buiten hun schuld om was.
Er waren snel afspraken te maken ook.
Ik heb een heel goede ervaring met Leo en z'n collega van LT Tapijt & Vinyl. Leo communiceerde heel prettig, zowel vooraf bij het maken van de afspraken, als tijdens de klus zelf. Zij hebben bij mij de trap opnieuw bekleed met vloerbedekking die ik zelf had gekocht. Ook verwijderden zij de oude vloerbedekking. Zeer goed werk geleverd tegen een scherpe prijs!