Er was snel een afspraak gemaakt om de klus te inventariseren. De mannen van Westland waren erg vriendelijk. De offerte lag in lijn van de verwachting. De klus kon op korte termijn worden uitgevoerd, wat voor ons heel fijn was aangezien we lekkage hadden. Ze hebben de klus uitgevoerd op een dag dat we niet thuis waren. Maar we kregen tussendoor netjes een statusupdate en diverse foto's om het resultaat te laten zien. We zijn erg tevreden met het resultaat. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!
De wc-bril begaf het en we besloten meteen een nieuwe verhoogde toiletpot te laten installeren. Dit is uitstekend uitgevoerd. We konden snel een plekje krijgen op de agenda en hadden een dag later een nieuwe toiletpot. Vlot en netjes geïnstalleerd, goed contact over het werk en de prijs en sympathieke uitvoering. Zeer tevreden dus!
Hele fijne ervaring..wij zijn heel blij met onze buitenkraan aan de voorgevel
Netjes zn werk gedaan..alle me vragen beantwoord en verteld ook rustig wat hij gaat doen voordat hij begint...zeker een aanrader
Netjes voorgesteld en ook volgens afspraak op tijd gekomen. Werk perfect uitgevoerd en zorgvuldig gedaan. Getest en dan pas vertrokken. Zeer te tevreden en raadzaam.