Terug naar profielBeoordeling: 4.6 van 5 4.65249 reviews
Lavande aanleg & Tuin onderhoud
Bestrating: 35 m²; Tuin of Patio; Tegels
raadt vakman aanGoede en snelle offerte. Verwijderen bestaande bestrating en afvoer goed volgens afspraak. Levering van materialen goed verzorgd. Heel tevre…Lees meerRidderkerkTuin: Boom snoeien; 1 boom
Vriendelijke man, komt afspraken na, denkt mee, heeft bomen kennis en werkt netjes! Blij mee!raadt vakman aanDordrechtJet KluverTuin: Boom snoeien; 15 bomen
Vakmannen. Werk goed uitgevoerd en alles netjes achtergelatenraadt vakman aanPapendrechtWim PesschierBestrating: 33 m²; Oprit; Tegels
Vakmensen die hun afspraken nakomen, wij zijn heel tevreden met het resultaat! Aanrader!raadt vakman aanDordrechtSteve van DijkGrond afgraven of egaliseren: Gras verwijderen, zand leggen en kuns...
Prima werk geleverd.raadt vakman aanDordrechtWil AndriessenSchutting of hek plaatsen: 10 L; 180 H; Hout; Achtertuin
raadt vakman aanDirk en zijn collega's hebben de oude schutting weggehaald + afgevoerd en een nieuwe schutting geleverd en geplaatst. Dirk reageert snel op…Lees meerZwijndrechtA. StolkSchutting of hek plaatsen: 6 L; 2 H; Hout; Achtertuin
Mooie schutting gezet in korte tijd, alles netjes verlopen en snel afgehandeld.raadt vakman aanPapendrechtCora van SchaikTuin irrigatie
raadt vakman aanHet werk is naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Op 28 maart kreeg ik bericht dat de heer Hoek op dinsdag 30 maart zou beginnen. Vanmorg…Lees meerZwijndrechtM van der Velden-Hougee