Zeer plezierige ervaring. Adri Landsbergen ontpopte als een alleskunner en heeft ook mijn 2e opdracht (inbouw van een IKEA oven en kookplaat) deskundig uitgevoerd. De sausen klus was allerminst eenvoudig omdat de vorige bewoners van het appartement dusdanig veel gerookt hadden dat de nicotinevlekken extra geïsoleerd diende te worden met een speciaal product. Hierdoor diende de begroting en tijdsplanning te worden aangepast, maar dit is flexibel en tot volle tevredenheid uitgevoerd. De aangegeven uiteindelijke prijs van 950 € was voor beide klussen en inclusief de meeste materialen.
Review door Jeroen, Bavel
Jeroen, Bavel
Beoordeeld op 21 jan 2013
Aansluiten en ophangen plafondlampen
Adri heeft bij ons 3 lampen gemonteerd en heeft dit prima gedaan. Ziet er netjes uit en overlegt tussendoor met je.
Review door senem, Roosendaal
senem, Roosendaal
Beoordeeld op 29 nov 2012
dubbele stopcontact installeren in meterkast
Klein klusje, maar goed en netjes werk afgeleverd. En ook nog de tijd genomen om andere klsujes op te pakken. Zeker een aanrader
Review door Linda, Roosendaal
Linda, Roosendaal
Beoordeeld op 6 jun 2012
4 deuren en posten schilderen
Dankzij de regen konden mijn deuren en posten bij Adri tussendoor.
Ziet er goed en netjes uit. Dank voor de snelle actie!
Review door Bas, Breda
Bas, Breda
Beoordeeld op 27 dec 2011
Schilderwerk met klein herstelwerk hout
Het werk is goed en degelijk uitgevoerd. Verder heb ik nog goede tips ontvangen voor onderhoud aan de gevel. De mensen zijn vriendelijk :-)
Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
Werkspot-gebruiker uit Breda
Beoordeeld op 4 dec 2011
Houten speelhuisje in tuin in elkaar zetten
Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
Beoordeeld op 25 okt 2011
2 stronken afzagen en frezen
Zeer goed en netjes werk geleverd!
Review door Jos, Breda
Jos, Breda
Beoordeeld op 16 mei 2011
kappen/ snoeien
(Bewerkt op 2 dec 2015)
helaas na navraag geen feedback gekregen, ik leer graag van mijn fouten, op dag van uitvoering geen negatieve toon gehoord, dus raadsels...