Kuifklussen

Kuifklussen beoordelingen (490)

• Review door J.G., Geleen
    Beoordeeld op 28 apr 2012

afstellen en repareren kunststof kozijnen

Perfekte vakman. Komt afspraken na.
  • Review door Tamara, Maastricht
    Beoordeeld op 19 apr 2012

zwevende tv-meubel

Ruud heeft zich aan zijn afspraken gehouden. Kon binnen een week de klus doen en is op tijd gekomen. We hebben een totale prijs afgesproken en ik ben tevreden hoe hij het gedaan heeft. Hij is naar mijn gevoel een perfectionist en hier hou ik wel van, zal hem zeker weer vragen voor een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haelen
    Beoordeeld op 16 apr 2012

betonnen paal in beton te breken en af te voeren

Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sittard
    Beoordeeld op 1 apr 2012

deuren zo maken dat ze weer goed sluiten

opdracht netjes en snel uitgevoerd
  • Review door marieke, Sevenum
    Beoordeeld op 21 mrt 2012

Badkamermeubel ophangen en andere kleine afwerkklussen

Ruud kon meteen dezelfde dag en is een keurige en vriendelijke man. Alles ging in goed overleg en het resultaat is keurig uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Stein
    Beoordeeld op 3 mrt 2012

Douchecabine plaatsen en afwerken

Ruud is een goede vakman die onze klus het plaatsen van een douchecabine perfect heeft afgewerkt en zijn afspraken ook na komt. Priam werk geleverd Ruud en bij een volgende klus zal ik hem zeker weer inschakelen.
    (Bewerkt op 19 apr 2024)
  • Review door Bianca, Maastricht
    Beoordeeld op 16 feb 2012

Ervaren persoon voor het plaatsen van 4 rolluiken gezocht

Volgens afspraak op tijd komen opdagen.Werk is goed afgelevert en prijs was ook erg schappelijk.Zeker een aanrader voor andere mensen.Hebben zelf al een volgende klus besproken met kuifklussen en wachten hiervoor op een opgave.Bedankt en tot ziens!!!
  • Review door Margot, Geleen
    Beoordeeld op 11 feb 2012

gips scheidingswandje doortrekken op zolder

Goede prijs voor een geweldig resultaat!
  • Review door Hensels, Urmond
    Beoordeeld op 9 jan 2012

douche kolom installeren

Er kwam heel snel een reaktie, dezelfde dag nog een bezoek met prijsafspraak (op zaterdag). Maandag op de afgesproken tijd is het werk naar alle tevredenheid uitgevoerd. Tot zover een dikke pluim voor dit bedrijf.
  • Review door Martijn, Stein
    Beoordeeld op 26 dec 2011

Garagepoort vervangen door kozijn en kozijn vervangen

Goed gewerkt, Niet alleen door kuifklussen laten uitvoeren maar gehele garage. Door een productfout waar kuifklussen niets aan kon doen ietwat uitgelopen op de planning, maar dit is ook zeer goed opgelost. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.