Kuifklussen

Kuifklussen beoordelingen (490)

• Review door Mario, Brunssum
    Beoordeeld op 28 jan 2014

Verlichting aanhangwagen vervangen

Zeer snelle service, prima werk, goeie prijs. Kortom, prima vakman!
  • Review door Alain, Maastricht
    Beoordeeld op 20 jan 2014

2 Waterleidingen omleggen

Prima ervaring met Kuiflklussen. Ruud is eerst komen kijken voordat hij een prijs kon geven. Een aantal dagen later zijn Ruud en zijn collega teruggekomen en zijn de gevraagde werkzaamheden kundig uitgevoerd. Helaas bleek tijdens het leggen van de nieuwe leidingen dat sommige oude leidingen ook aan vervanging toe waren. Samen besproken en voor een minimale meerwerkprijs zijn er tevens wat stukken oude waterleiding vervangen.
  • Review door welmoed, Maria Hoop
    Beoordeeld op 16 jan 2014

slaapkamer maken

Ik ben erg tevreden over Ruud en zijn compagnon, aanrader!
  • Review door Robert, Brunssum
    Beoordeeld op 19 dec 2013

Verplaatsen geiser + plaatsen achterwand voor nieuwe keuken

Plaatsen van keuken, aanleggen afvoer, wegwerken waterleidingen, gasleiding, verplaatsen van de geiser. Wandtegels plaatsen Zeer tevreden over het werk, Ruud en zijn collega hebben prima werk geleverd.
  • Review door Willem, Landgraaf
    Beoordeeld op 20 nov 2013

Plaatsen kozijn met kantel kiep raam.

In eerste instantie zou Ruud een alleen een draai / kiep raam monteren. Toen hij zag dat ook de badkamer gerenoveerd moest worden, wilde hij daar ook wel een offerte voor uitbrengen. Wij zijn dus met Ruud in zee gegaan. Hadden we het maar nooit gedaan. Een dergelijke klus kan hij helemaal niet. Veel te moeilijk. Allerlei duistere hulpjes nam hij telkens mee, die er eigenlijk ook niet veel van konden. De enige professionals die ik hier gezien heb, waren degene die het gat voor het raam heeft gezaagd en de stukadoor. Dat waren ook de mensen die overdag kwamen. Ruud zelf kwam alleen in de avonduren en op zaterdag of zondag. Dat is als hij kwam. Hij kwam bijna nooit zijn afspraken na. Heel irritant. Bovendien leverde hij slechte kwaliteit. De afvoer van de douche en de W.C. Was een mega probleem. Kortom een prutser! Halverwege de klus leek hij van de aardbodem verdwenen. Hij beantwoorde zijn mobiel niet meer en de thuistelefoon van zijn vriendin werd ook niet meer opgenomen. Een paar dagen later hoorde ik van zijn achterbuurman Frans dat hij overspannen in het ziekenhuis (!). Nu zie ik hier referenties uit die periode dat hij zogenaamd overspannen opgenomen was. Heel vreemd. Daar klopt dus helemaal niets van. Gelukkig was zijn buurman Frans bereid om het raam te monteren. Ik kan Kuisklussen echt aan niemand aanbevelen! Slecht werk, onbetrouwbaar en maakt een klus niet af!
    (Bewerkt op 27 nov 2013)

Het klopt niet.Meneer had zelf een tekening van de badkamer gemaakt,Zo heb ik het ook uitgevoerd,maar iedere keer wilde hij het dan weer anders als het gemonteerd was.ik heb dat ook allemaal weer aangepast omdat de klant dat wou. Het was ook afgesproken dat ik s'avonds kwam,dus dat klopt ook al niet. Ik heb in al mijn klussen me altijd aan de klant aangepast en goed werk afgeleverd dat zien jullie ook aan al die andere referentie's. Ik heb nog veel klanten die me steeds terug bellen voor een klus.Ik doe dit al 5 jaar en ik heb nog nooit een klacht gehad

Reactie geplaatst 27 nov 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Guttecoven
    Beoordeeld op 5 nov 2013

AANLEGGEN WATERLEIDING BAD + WC

snel, betrouwbaar en weet van aanpakken. alle leidingen zoals besproken aangelegd. waren binnen de afgesproken tijd klaar en hebben alle rotzooi opgeruimt.
  • Review door samantha, Maastricht
    Beoordeeld op 30 okt 2013

vervangen gasleiding cv ketel en aanpassen afvoer cv en wasmachine

In 1 woord: fantastisch! Hij kwam meteen om een offerte te maken. Hij was zeer flexibel in tijden ivm werk en slaaptijd zoon. Offerte was zeer gunstig terwijl hij duidelijk verstand van zaken had. Tijdens het maken bleek er meer werk nodig te zijn om het probleem op te kunnen lossen. Dit heeft hem veel meer tijd gekost dan begroot, maar hier hoefden we niet extra voor te betalen. Echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sweikhuizen
    Beoordeeld op 23 sep 2013

Lint en houder vervangen rolluik

• Review door willem, Maastricht
    Beoordeeld op 30 aug 2013

Verplaatsen riolering

Zeer snel en vakkundig verplaatst
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weert
    Beoordeeld op 3 aug 2013

kruipruimte opruimen en ventilatie schoonmaken

Snelle afhandeling. Goede prijs. Goed werk geleverd. Precies volgens afspraak.