KRD Aarnoudse

KRD Aarnoudse beoordelingen (27)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Kruisland
    Beoordeeld op 7 dec 2016

2 dakramen vervangen in dakpannen.

Super goede ervaring met KRD Aarnoudse. Twee dakramen geplaatst, netjes gewerkt en een zeer prettige communicatie en vlotte reacties.w
  • Review door Andre, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 15 mei 2016

Plaatsen dakraam

Uitstekende vaklui. Komen afspraak stipt na. Denken mee. Vorige week een dakraam geplaatst. Netjes afgewerkt en alle spullen weer opgeruimd. Aardige mensen.
  • Review door Sjoerd, Middelharnis
    Beoordeeld op 14 apr 2016

Houten kozijn vervangen voor kantel-raam.

Werkt netjes!! Bij mij tegen wat problemen aangelopen maar samen met de vakman naar oplossing gezocht en daarin heeft hij zo veel mogelijk de kosten weten te beperken, wat ik erg netjes vond! Ook prima werk afgeleverd toen het af was.
  • Review door Stefan, Vlaardingen
    Beoordeeld op 13 jan 2016

Vervangen hardhouten kozijn +/- 2 x 1,5 meter

Er zijn goede afspraken te maken en die worden dan ook nagekomen.
  • Review door Pierre, Heinenoord
    Beoordeeld op 26 okt 2015

Kozijnen vervangen van 3 ramen

Kan niet anders zeggen dan dat deze heren gewoon goed hebben gewerkt, alles was op tijd, communicatie is prima, prijs/kwaliteit ook prima, alles binnen budget en tijd. Zeker aan aanrader deze heren!

Beste Pierre, hartelijk dank voor de opdracht en de reactie middels een review

Reactie geplaatst 26 okt 2015
  • Review door Ronald, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 4 okt 2015

Voor- en achterdeur upgraden naar laatste standaard inbraakbeveiliging

Martien is een goede vakman. Met goed gereedschap en veel geduld heeft hij de klus geklaard. Martien gaat voor het beste resultaat, afraffelen komt in zijn woordenboek niet voor. Tevreden klant hier.
  • Review door Nonie, Brielle
    Beoordeeld op 16 sep 2015

kozijnen vervangen en openslaande deuren plaatsen

Een betrouwbare vriendelijke man. Had onze nieuwe openslaande deuren binnen een dag geplaatst. Levert goed en net werk af.
  • Review door A, Scherpenisse
    Beoordeeld op 16 jun 2015

blokhut bouwen

Betrouwbare vakman met hart voor zijn werk! Heeft bij ons schuurtje vakkundig geplaatst.
  • Review door Elger, Delft
    Beoordeeld op 3 mei 2015

Vernieuwing van kozijnen en ramen in dakkapel 4,00 x 1,00 meter

Martien is zeer betrouwbaar en vakkundig. Daarbij is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Bij het eerste bezoek, gepland voor de offerte, kon Martien direct een bouwtekening van het kozijn laten zien. Ook waren hier de kosten volledig gespecificeerd op materiaal en uur niveau. Martien had goede tips. Daarbij was de communicatie altijd prettig en duidelijk. Tot slot is er netjes gewerkt en zijn we heel erg gelukkig met het eindresultaat! Wij zullen Martien aanraden aan onze vrienden en familie, dat zegt genoeg. Elger
    (Bewerkt op 4 mei 2015)

Hoi Elger, Hartelijk dank voor je reactie, Ik sta altijd klaar voor jullie ook als je het dak wil vernieuwen kan je bij mij terecht. Groeten Martien

Reactie geplaatst 4 mei 2015
  • Review door Rob, Spijkenisse
    Beoordeeld op 28 mrt 2015

Vervangen van 3 ramen, dubbel glas, met roeden

Martien heeft prima werk verricht, ervaren en weet wat hij doet. Goede communicatie en komt afspraken na.