Klussenbedrijf Wonderklus

Klussenbedrijf Wonderklus beoordelingen (163)

• Review door Alice, Den Haag
    Beoordeeld op 12 dec 2015

schilderen plafonds, muren, kozijnen en deuren van 2 kamers (16,5 r...

Yusuf is een hele aardige man die service en klanttevredenheid voorop stelt. Dus de uitvoering is goed. Hij heeft met de door ons reeds aangeschafte verf de klus uitgevoerd. Omdat de stucadoor deels de muren niet glad had afgewerkt, heeft Yusuf zonder daarvoor extra te willen factureren en terwijl ik zei dat het mijn probleem was, deze muren geschuurd. Hij wilde namelijk een glad resultaat bereiken, zodat we echt tevreden zouden zijn. En hij heeft op sommige delen een extra laag verf aangebracht, t.o.v. hetgeen afgesproken. Hij maakt aan het einde alles netjes schoon (hij lapte zelfs de ramen met glassex , dat heb ik een klusser nog nooit zien doen!!). Ook bespreekt hij elke dag voordat hij naar huis gaat het resultaat. Hij stelt zich verder flexibel op (in een kamer was het stucwerk nog niet droog, dus hij kwam de volgende dag terug).
  • Review door Ron, Den Haag
    Beoordeeld op 6 dec 2015

Schilderwerk buiten kozijnen

Hij gaat rustig aan het werk en is een vriendelijke harde werker. Zijn schilderwerk is netjes en ruimt na afloop alles op. Wij zijn zeer tevreden en dat alles tegen een hele fatsoenlijke prijs. Aanrader dus.
    Beoordeeld op 23 nov 2015

schilderen van 11 deuren, deurposten en plinten

kwaliteit: goed hoeveelheid: goed value for money: goed afspraak: duidelijk en consistent motivatie: Jusuf wil kwaliteit leveren. Hij gaat goed om met kritiek en beoogt tevrredenheid van de klant. ik wil hem zeker opzoeken voor een volgende klus.
    (Bewerkt op 19 sep 2024)
  • Review door marco
    Beoordeeld op 22 nov 2015

Wanden geverfd eenzijdig donkerbruin de rest gebrokenwit.

Wonderklus klussenbedrijf levert uitstekend werk en is zeer klantvriendelijk. Mijn woonkamer en de slaapkamer is naar behoren goed geschilderd. Netjes afgewerkt!..
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 16 nov 2015

Muren witten en lakwerk van 2 zolderkamers

zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. Vervolgopdracht volgt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 3 nov 2015

Schilderwerk van de woning

Yusuf bedankt, Je hebt prima werk geleverd en je bent een super harde werker. Ik zal je aanraden en bij de volgende klus je meteen weer benaderen. Hartelijk bedankt
  • Review door Kim, Gouda
    Beoordeeld op 30 okt 2015

Schilderen deurposten

Erg goed werk geleverd. Hij heeft bij ons alle deurposten geschilderd, het schilderwerk was erg mooi en daarbij alles heel netjes afgeplakt en alles weer opgeruimd. Zeer tevreden!
    Beoordeeld op 26 okt 2015

Schilderen buiten kozeinen

Zeer betrouwbar! Alle werken zijn op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. Ik kan hem zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 10 okt 2015

Schuur- en schilderwerk slaapkamer, trap, trappenhuis, halletje en...

We waren tevreden over schilder Yusuf. Hij is vriendelijk, denkt met je mee, vindt het niet erg om iets van extra werk te doen, is een specialist in kitten en ruimt na afloop alles netjes op. Én niet onbelangrijk, hij werkt voor een goede prijs. Wij bevelen hem zeker aan.
  • Review door Toine, Voorschoten
    Beoordeeld op 1 okt 2015

Schilderen buitenzijde (voorkant/zijkant) hoekwoning

Yusuf heeft goed werk afgeleverd. Buitenzijde (voor+zijkant) schilderwerk. Normaal doe ik het schilderwerk zelf, maar vanwege tijdsgebrek kwam ik er nu niet aan toe voor de winter in verband met andere klussen in en om het huis. Vandaar werkspot gebruikt en Yusuf kon na 2 dagen direct aan de slag. Alles staat nu weer strak in de lak! Yusuf kwam al zijn afspraken na en heeft alles weer opgeruimd en netjes achter gelaten. Als ik in de toekomst nog een keer geen tijd heb weet ik nu wie ik moet bellen! Yusuf bedankt!