Appartement 80 m2 wanden en plafonds witten en verven
goed werk
prettig in contact
houdt zich perfect aan afspraken
zou ik volgende keer weer doen
Review door Jet, Rotterdam
Jet, Rotterdam
Beoordeeld op 20 jan 2018
schilderen
Zeer prettige schilder die heel hard werkt en in een rap tempo 300 m2 heeft geverfd bij ons.
Zeer aan te bevelen.
Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Beoordeeld op 16 jan 2018
Woonkamer schilderen 50M2
Ik kan niet anders zeggen dan: wat een goede ervaring! Het huis ziet er weer fantastisch uit :-))
Zo wil ik vaker klussen laten doen.
Yusuf is ook nog eens een hele prettige man, denkt met je mee en houdt rekening met je zodat ik me heel fijn in mijn eigen huis voelde ondanks dat er geklust werd.
Review door Mark, Amsterdam
Mark, Amsterdam
Beoordeeld op 6 dec 2017
Schilderen deuren en kozijnen
Yusuf is echt een geweldige, betrouwbare en kwalitatief uitstekende vakman. Hij heeft prachtig werk geleverd en was heel makkelijk in de communicatie. Gelijk nog wat andere projecten opgestart met hem, wat een topper!
Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
Werkspot-gebruiker uit Delft
Beoordeeld op 28 nov 2017
Schilderen trappen (2) in nieuwbouw woning
Wonderklus heeft een nette prijs neergelegd en goed overlegd over hetbuit te voeren werk en de daarbij horende planning. Ze waren heel flexibel in het door ons gevraagde meerwerk en gaven hiervoor ook een nette prijs. Het schuur-, lak-, en kitwerk is zeer netjes uitgevoerd. Ook goed opgeruimd
Kortom zeer tevreden.
Review door Richard, Zoetermeer
Richard, Zoetermeer
Beoordeeld op 10 nov 2017
Schilderen zolderkamers
Met ze tweeen hebben ze de zolder fantastisch opgekapt en hebben meer gedaan dan eerder besproken. Ze letten ontzettend goed op de details wat zorgt voor een super resultaat. Bij de volgende klus zou ik dit bedrijf zo weer vragen!
Review door Edith Doosje, Amsterdam
Edith Doosje, Amsterdam
Beoordeeld op 24 okt 2017
Binnenkant huis schilderen
Ik ben ontzettend blij met het werk dat Yusuf heeft gedaan. Hij denkt mee, kijkt vooruit en overlegt. Ze waren nog geen 5 minuten bezig of al bezig met het dichten van gaten, het keurig afdekken van de vloer, de keuken etc. Ik heb mijn hele huis door Yusuf laten schilderen en kan hem aan iedereen aanraden! Dank voor het mooie werk Yusuf, ik bel je zodra ik de buitenboel moet laten doen ;-)
Review door Karin, Hoofddorp
Karin, Hoofddorp
Beoordeeld op 18 okt 2017
Schilderen 2 kozijnen en ramen.
Yusuf heeft keurig werk afgeleverd. Hij reageert heel snel en had ook nog nieuwe afdeklatjes en een raamhendel bij zich. Er bleek onverhoopt toch een latje een beetje rot en een raamhendel kapot. Deze werden meteen vervangen. Alles zit weer strak in de lak. Heel fijn dat hij zo snel kon komen nog voor de winter. Zeker iemand om te onthouden voor een volgende klus.
Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
Beoordeeld op 24 sep 2017
Trap schilderen
Twee trappen laten schilderen en het buitenwerk. Ziet er allemaal uitstekend en netjes uit. We konden tijdens de klus nog schuiven met de planning dus hij is erg flexibel.
Review door Joram, Rijswijk
Joram, Rijswijk
Beoordeeld op 14 aug 2017
Schilderen 2 trappen inclusief hekjes, zijkant
Yusuf heeft onze trappen geschilderd. Hij werkt erg netjes en precies, een echte vakman. Houdt zich precies aan de afspraken. Wij zijn heel erg tevreden. Goede prijs-kwaliteitsverhouding!