Klussenbedrijf m aydin

Klussenbedrijf m aydin beoordelingen (40)

• Review door Gordon, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 4 sep 2018
    Stucen plafonds
    Zeer tevreden over het eind resultaat. Ze konden binnen een paar dagen al terecht. Communicatie via telefoon of whatsapp is prima. Komt afspraken na. Omdat resultaat zo strak was hebben we gelijk kamer extra laten doen, deze hebben ze direct mee gepakt. Als de verbouwing van onze garage achter de rug is gaan we Aydin ook zeker weer inschakelen om deze te laten stucen. Echte aanrader!!!
  • Review door Michiel, Utrecht
    Beoordeeld op 3 sep 2018
    Kamer stucen ongeveer 100m2
    Ik heb door Aydin 3 kamers laten stucen en het plafond van een kamer. Er is echt top werk geleverd! Afspraak was snel en duidelijk gemaakt. Het stuccen is erg mooi, alles wordt netjes afgewerkt, alles in de voorstrijk en scheuren worden ook goed hersteld. De hoeken zijn erg netjes en strak gemaakt. De foto’s zijn iets minder scherp, maar het resultaat is er wel. Ook is een Ayadin en erg vriendelijke man, die zich aan de afspraken houdt. Als uw iets gestuct wilt hebben, dan raad ik deze stucadoor zeker aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 30 aug 2018
    Binnenmuur opnieuw stucen.
    Zeer tevreden met het resultaat. Aydin werkt netjes en zorgvuldig. Alles wordt keurig afgeplakt. Het stucwerk, kun je zien, is echt vakwerk. Klasse.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 21 aug 2018
  • Review door Daniëlle, Maarssen
    Beoordeeld op 23 jul 2018
    Stuccen trappengat
    Klus kon snel gedaan worden. Stucwerk is netjes ondanks dat het trappengat erg lastig is. Prettig persoon om in huis te hebben. Werkt erg netjes en laat het schoon achter. Vraagt ook echt om bestestiging of het helemaal naar wens is.
  • Review door Niek, Leidschendam
    Beoordeeld op 16 jul 2018
    stucken slaapkamer
    Voorafgaand goede afspraken gemaakt over werk en en prijs. Binnen een week een afspraak kunnen maken voor uitvoering. Had goed inzicht in het werk en goede adviezen. Toen werk af was en bleek dat het feitelijk minder m2 waren, heeft hij op eigen initiatief prijs naar beneden bijgesteld. Betrouwbaar, eerlijk en bovenal erg tevreden over het eindresultaat.
    Beoordeeld op 25 jun 2018
    herstellend stuken muur woonkamer wegens lichte beschadiging door voch
    Aydin is recentelijk ook begonnen op Werkspot en ik was toevallig zijn eerste klant. Hij komt uit een familie van stucadoors en dat is te zien aan zijn werk: heel erg professioneel en strak afgewerkt (terwijl het een moeilijke scheve muur was). Hij werkt snel en hij is heel erg netjes; hij laat je huis schoon en opgeruimd achter. En, ook niet onbelangrijk, hij is een zeer vriendelijke jongeman waarmee je ook duidelijke afspraken kan maken. Ik beveel hem dus van harte aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 23 jun 2018
    Stucken kinderkamer
    We zijn heel erg tevreden hij levert goed werk. Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. Een echte aanrader! Komt afspraken na. We gaagaan zeker nog een keer gebruik maken van dit bedrijf.
  • Review door Klant van Klussenbedrijf m aydin
    Beoordeeld op 13 jun 2018

Schilder & stucwerk

Ik ben zeer tevreden over het werk wat opgeleverd is. Er is zeer netjes gewerkt en alles is schoon achter gelaten. Er is gebruik gemaakt van goede producten en heeft een lange garantie. Communicatie was helder en duidelijk. Algemene indruk is zeer positief. Zeker een aanrader
    (Bewerkt op 14 jun 2018)