Klussenbedrijf Extra Extra Large

Klussenbedrijf Extra Extra Large beoordelingen (83)

• Review door Joop, Doetinchem
    Beoordeeld op 22 feb 2022
    Dakgoot: 6 m; Vervangen
    Perfecte vak mensen. Zeker voor herhaling vatbaar. Raad ze zeker aan.
  • Review door Jordi, Geldrop
    Beoordeeld op 21 dec 2021
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; 40 m²; Puntdak
    Mijn ervaring met klussenbedrijf XXL is extreem positief! Snelle, duidelijke en behulpzame communicatie. De klus kon snel worden opgepakt en alles werd voor me geregeld, bestellen van materiaal en de afvoer. Super vriendelijke mensen die met je meedenken :-) Wij zijn enorm tevreden met ons nieuwe dak! Hartelijk dank heren! Tot de volgende keer!
  • Review door Martijn, Utrecht
    Beoordeeld op 11 nov 2021
    Dakgoot: 15 m; Vervangen
    Dakgoot bedekt met epdm, nieuw dakleer op het schuine dak, nieuwe hemelwaterafvoer en een stuk boeibord vervangen op maat. Bram en zijn collega zijn vriendelijk, werken hard door en de kwaliteit is goed. Prijs/kwaliteit-verhouding is zoals die hoort te zijn. Aanrader!
  • Review door Bert , Kerkdriel
    Beoordeeld op 17 jul 2021
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen
    Bram is een vakman pur sang hij heeft de klus geklaard in 2 dagen en alles volgens afspraak . Buiten dat is de communicatie perfect verlopen ik kan deze vakman alleen maar aanraden als u een vergelijkbare klus heeft. De prijs-kwaliteit is door weinigen te evenaren. Top!!
  • Review door Frans, Nijkerk
    Beoordeeld op 6 jul 2021
    Dakgoot: Installeren, Vervangen, Verwijderen
    Helemaal top! Prettige communicatie via whatsapp, snel afgesproken en snel en netjes vervangen. Vakwerk en daar betaal ik graag voor. Een aanrader deze vakman! 👍🏼 Nieuwe aanvulling 29-10: Bram heeft vorig weekend bij ons achter de dakgoot volledig vervangen en de nokvorsten dichtgesmeerd met mortel, op advies van Bram laten doen. Wederom goede afspraken gemaakt, prettige communicatie, klus goed gedaan en met enkele uren geklaard. Nogmaals, beter betalen voor een vakman en goede garantie dan te kiezen voor een beunhaas. Klasse Bram! 👍🏼
    (Bewerkt op 29 okt 2021)
  • Review door Bas, Westervoort
    Beoordeeld op 8 feb 2021
    Daken: 90 m2; Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Xxl heeft een groot pannendak vervangen en twee dakramen gezet. Alles helemaal volgens offerte, goede prijs. Bram was erg goed bereikbaar, hij reageerde bij elk bericht meteen. Betrouwbaar. Het duurde iets langer dan van te voren ingeschat. Maar er is goed gewerkt en kwaliteit geleverd. Daarom erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 18 sep 2020
    Dakrenovatie: 70 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Meneer zou langskomen voor een offerte, belt een half uur van te voren af (ik had speciaal geregeld om thuis te zijn) en zegt vervolgens dat ik maar moet terugbellen voor een nieuwe afspraak. Dan heb je het echt niet begrepen.

Kijk bij de foto Hoelaat ik u een bericht heb gestuurd , namelijk om 10:30 terwijl we af hadden gesproken om 14: . Dus lijkt me niet realisaties om zoiets te plaatsen . Degene die voor u aan het werk gaat heel veel succes 🤦🏻‍♂️

Reactie geplaatst 18 sep 2020