Klussenbedrijf Extra Extra Large

Klussenbedrijf Extra Extra Large beoordelingen (83)

• Review door ALEKSANDRA, Apeldoorn
    Beoordeeld op 4 jul 2025
    Dakrenovatie of -vervanging
    We zijn erg blij met het werk dat Bram voor ons heeft gedaan! Snelle en goede communicatie, Werk met zorg gedaan met een goede en betaalbare prijs! We raden dit bedrijf aan!
  • Review door Dave, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 mrt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: 130 m²; Dakrenovatie; Puntdak
    Bram van Klussenbedrijf XXL heeft bij ons en de buren de panlatten en dakpannen vervangen én onze oude schoorsteen verwijderd. Alles is perfect uitgevoerd! Hij komt zijn afspraken na, werkt netjes en levert vakwerk. Daarnaast hanteert hij eerlijke prijzen zonder verrassingen achteraf. De service is uitstekend en we zijn meer dan tevreden met het resultaat. Ik kan Bram dan ook van harte aanbevelen!
  • Review door Henk, Wolfheze
    Beoordeeld op 11 dec 2024
    Dakrenovatie: 110 m²; Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Bram en zijn compagnon Mike hebben bij ons een grote dakrenovatie uitgevoerd: 115m² nieuwe dakpannen én volledige isolatie van het dak. Wat een vakmannen! Ze dachten zelfs mee over speciale dakpannen voor de mussen, een mooie extra. Ondanks extreme pech met het weer (harde regen, storm en zelfs sneeuw), hielden ze de sfeer erin en het werk ging door. Alles werd keurig opgeruimd, ook tussendoor. Ze zijn vriendelijk, zelfstandig en echte doorzetters. Tijdens Sinterklaas hebben ze ons zelfs geholpen als 'hulp Pieten'! De cadeautjes voor onze kleinkinderen werden op het dak bezorgd, en zij zorgden dat alles netjes op de juiste plek terechtkwam. Kortom: een topteam dat je absoluut kunt vertrouwen voor je klussen. Wij raden Bram en Mike van harte aan!
  • Review door Yori Westerink, Ermelo
    Beoordeeld op 6 okt 2024
    Dakrenovatie: 19 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Goed contact vanaf het eerste moment, nette prijs, snel uitgevoerd en het ziet er keurig uit. Vriendelijke mannen die hun vak verstaan. Een echte aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 3 okt 2024
    Dakrenovatie: 28 m²; Dakinspectie platdak garage; Plat dak
    DE MANNEN GAAN VAKKUNDIG EN NETJES TE WERK. WERK IS KEURIG UITGEVOERD EN MET ZORGVULDIGHEID AFGEROND. DAARNAAST ZIJN DE MANNEN VRIENDELIJK, BEHULPZAAM EN PRETTIG IN DE OMGANG.
  • Review door Jan, Nijmegen
    Beoordeeld op 28 sep 2024
    Dakrenovatie: Dak installeren op een nieuwe constructie; Puntdak
    Pluspunten: - reageren heel snel op vragen - denken mee - zijn creatief in oplossingen - Zeuren niet over pannen die met de trap omhoog moesten ivm ruimtegebrek - Zijn beleefd - konden op korte termijn -
  • Review door Maria, Grave
    Beoordeeld op 20 jan 2024
    Dakgoot: 6 m; Vervangen
    Bram is een fijn persoon, communicatief snel en duidelijk. Nette prijs voor het plaatsen van een dakgoot. Werk netjes uitgevoerd. Zeer tevreden en zal hem zeker vaker vragen voor een klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oene
    Beoordeeld op 28 dec 2023
    Dakgoot: 12 m; Vervangen
    Werkt netjes en vriendelijk persoon
    (Bewerkt op 16 apr 2024)