Klussenbedrijf de Tulp

Klussenbedrijf de Tulp beoordelingen (205)

• Review door Marlou Timmermans, Roosendaal
    Beoordeeld op 31 jan 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 4 m²; Dak; Reparaties
    2 weken geleden is Youp met zijn collega hier geweest om het lek op te sporen. Een uur lang alles zorgvuldig gecheckt, inclusief foto’s van scheurtjes en vocht plekken etc. Hierna een duidelijke offertje gekregen. Vandaag hebben Youp en Kevin hier alles uitgevoerd, uiterst aardige mannen die hard werken. Het ziet er allemaal keurig uit. Alles werd ook netjes opgeruimd. Of de lekkage verholpen is zal de tijd uitwijzen maar anders hebben we gelukkig garantie. Tot zover onze ervaring en voor een vervolg klus zullen we jullie zeker benaderen.
  • Review door Nicky van Dorresteijn, Hilversum
    Beoordeeld op 29 jan 2025
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak
    Youb is een duidelijke transparante dakdekker en verteld je in makkelijk begrijpbare taal, wat er mis is en hoe je het oplost. Daarnaast biedt klusbedrijf de Tulp een scherpe prijs in de markt. Hopelijk behoort de lekkage nu in de verleden tijd en zo niet heb ik 5 jaar garantie; het kan dus niet mis gaan! Voor de volgende klussen weet ik klusbedrijf de Tulp zeker weer te vinden.
  • Review door Melanie, Vlaardingen
    Beoordeeld op 14 dec 2024
    Boeidelen: Repareren of gedeeltelijk vervangen
    Kon al snel iemand langskomen, die was direct transparant over de berekening van de prijzen en heeft na instemming de werkzaamheden met zijn collega vlot uitgevoerd. Beiden erg vriendelijk en beleefd en precies binnen de afgesproken 3 dagen klaar.