Klussenbedrijf Cees v. Vliet

Klussenbedrijf Cees v. Vliet beoordelingen (104)

• Review door J., Kudelstaart
    Beoordeeld op 3 dec 2012
    Plaatsen 3 dakramen
    Cees heeft snel geleverd, is flexibel geweest in zijn planning, heeft uitstekend de ramen geplaatst en netjes afgewerkt en binnen budget. Kan Cees aan iedereen aanbevelen!
  • Review door Christiaan, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 16 nov 2012
    Vaste trap naar vliering
    Cees kwam keurig op tijd zoals afgesproken 9 uur smorgens. De klus was binnen een dag geregeld! Dat notabene op een zaterdag wat voor mij ook erg goed uit kwam. Bij het plaatsen van de trap werd er eerst logisch nagedacht hoe we deze in elkaar zouden zetten, wanneer hij rechtop werdt gezet. Alles werdt een paar keer gemeten en daardoor viel alles netjes op zijn plaats. Alles werdt zoals afgesproken uitgevoerd. Op het laatst een balkje extra doorzagen en het net iets anders doen Een handje schroeven voor de zaken die ik nog moet vastschroeven kwamen vanzelf bij Cees vandaan. Samengevat: Het is duidelijk te zien dat Cees een vakman is en zijn afspraak nakomt!
  • Review door André, Hoofddorp
    Beoordeeld op 12 nov 2012
    Reparatie schuif\kantelpui
    De opdracht is zeer vakmatig uitgevoerd, en ondanks enige problemen tijdens het werk toch tegen de tevoren afgesproken prijs afgemaakt. Alle lof hiervoor.
  • Review door Helene, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 5 nov 2012
    vaatwasser vervangen
    We zijn prima geholpen door klussenbedijf Cees van Vliet. Goede service, goede uitvoering! Er zijn in overleg ook een aantal andere klussen gedaan, dus het totaalbedrijf is voor verschillende klussen
    Beoordeeld op 2 nov 2012
    Verwijderen oude keuken
    Het verwijderen van de oude keuken en het voorbereiden voor de nieuwe keuken is prima uitgevoerd. Cees heeft prima meegedacht waardoor onze nieuwe keuken nog handiger is in het dagelijks gebruik. Gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en alles was op de afgesproken datum netjes opgeleverd. Het uiteindelijke factuurbedrag is iets tussen Cees en mij maar ik kan wel bevestigen dat de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde is. Voor volgende klussen in ons huis zal ik eerst aan Cees denken.
  • Review door J.P., Badhoevedorp
    Beoordeeld op 26 okt 2012
    vervangen van boeiboard
    Mijn ervaring met Cees van Vliet is heel positief; Cees is een gezellige vakman die goed en snel werk aflevert.. Hij biedt ook extra service , ik zou voor een volgende klus hem graag weer vragen.
  • Review door bas, Zaandijk
    Beoordeeld op 23 okt 2012
    douchewand + inbouwdouchebak plaatsen
    De opdracht van het weekend geplaats en deze is heel snel uitgevoerd. Wij zijn er heel erg blij mee en het is netjes gedaan.
  • Review door Tycho, Amstelveen
    Beoordeeld op 16 okt 2012
    Binnendeur en kozijn leveren en plaatsen
    Dhr. van Vliet heeft bij ons een deur + kozijn geplaatst. Hij heeft dit erg netjes gedaan voor een erg scherpe prijs. Hij kwam snel langs om de werkzaamheden op te nemen en vervolgens uit te voeren. Al met al erg positief!
  • Review door Familie, Amstelveen
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    Lampen ophangen
    Cees was mijn redder in nood. Na de verhuizing hebben we lampen aangesloten in de woonkamer. Deze bleven stuk en 's avonds was het erg donker in huis. Cees kwam op tijd, voor een zeer lage prijs! En deed zijn werk subliem. Het is een erg aardige man en zeker een aanrader. Cees kwam erachter dat de schakelaars stuk waren, en na die reparatie heeft hij ook de lampen nog opgehangen. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 29 aug 2012