Klussenbedrijf Cees v. Vliet

Klussenbedrijf Cees v. Vliet beoordelingen (104)

• Review door Roos, Haarlem
    Beoordeeld op 7 jul 2013
  • Review door I.T., Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jul 2013
    Demontage keuken van 302cm in Rotterdam en levering in Amsterdam
    Super service met een prachtig resultaat! Cees, bedankt voor het verplaatsen van mijn keuken. Niet alleen hebben jullie alles goed gedemonteerd en verpakt, maar toen er iets kleins mis ging hebben jullie het uitstekend hersteld. Dat noem ik service van een echte vakman! Bedankt!
  • Review door Sai Hong, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jul 2013
    Voorbereiding keukenplaatsing en installatiewerk badkamer
    Goede vakman! Komt zijn afspraken prima na. De klus is snel en vakkundig uitgevoerd. Kan Cees zeker aanbevelen. Zal in de toekomst zeker niet aarzelen om hem te bellen.
  • Review door Anne, Amstelveen
    Beoordeeld op 29 mei 2013
    badkamer meubel plaatsen
    Goede ervaring. De klus heeft door bijkomende dingen tijdens het plaatsen langer geduurd dan verwacht. Cees kwam met eigen oplossingen en heeft alles netjes afgewerkt en geplaatst. De badkamer ziet er nu weer een stuk mooier uit. Bedankt! Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 30 apr 2013
    Op maat zagen en plaatsen rolhorcassettes van Bruynzeel
    Ik ben helaas niet zo tevreden. De klus heeft veel langer geduurd dan hij had voorzien, gelukkig voor mij had ik geen uurbedrag afgesproken maar het was toch vervelend. Wat ook vervelend was was dat hij onze afspraken was vergeten en ik tevergeefs heb zitten wachten en tenslotte is één van de horren nu al kapot terwijl ik er zeer voorzichtig mee ben omgesprongen. (Ik neem even aan dat het niet aan de kwaliteit van het Bruynzeelproduct ligt)
    Beoordeeld op 19 mrt 2013
    vervangen schuurdeur buitenberging
    Snel, correct, vriendelijk, oplossingsgericht, gewoon goed. Redenen voldoende om het bedrijf uit te nodigen voor een andere klus.
  • Review door Herma, Haarlem
    Beoordeeld op 17 mrt 2013
    Keuken verwijderen en verleggen water aan- afvoer
    Prima vakman. Harde werker. Komt op tijd en houdt zich aan de afspraak. Keuken is perfect verwijderd en alle leidingen naar schema van leverancier verlegd.

Veel plezier met de nieuwe keuken .

Reactie geplaatst 17 mrt 2013
  • Review door Liliana, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 mrt 2013
    Ophangen van buitenzonwering
    Vriendelijk en meedenkend.
  • Review door Ina, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 feb 2013
    tegels leggen in washok
    Vorig jaar in mei 2012 In twee dagen washok getegeld en gevoegd. Cees is een Vakman ,werkt netjes en is betrouwbaar,zeker aan te bevelen. Voor een hele goede prijs.