Hij heeft bij ons de badkamer vakkundig gekit. We kunnen nu weer jaren fijn gebruik maken van de badkamer! Bedankt!
Review door Henk, Dronten
Henk, Dronten
Beoordeeld op 6 mrt 2020
Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Reparatie binnenmuurtje en b...
Arsan is een aimabele man die de bevestiging voor het leuningdeel naar mijn tevredenheid heeft uitgevoerd
Review door E, Zwolle
E, Zwolle
Beoordeeld op 15 feb 2020
Verlichting: 1 lamp
Arsen is heel flexibel qua planning. Toen we toch niet konden, had Arsen meerdere opties om de afspraak te verzetten. Ook is Arsen erg goed bereikbaar en kregen we snel reactie op onze berichtjes. We zijn ook heel blij met het werk wat Arsen geleverd! Het was voor hem een simpele klus en hij heeft het netjes en snel gedaan. Als we nog een keer een klus hebben, nemen wij zeker weer contact op met Arsen.
Review door S., Zwolle
S., Zwolle
Beoordeeld op 13 feb 2020
Trapbekleding verwijderen en lijm verwijderen
Erg tevreden met het resultaat! Arsen is een enorm harde werker, ontzettend vriendelijk en komt de afspraken goed na. Mochten wij in de toekomst weer iemand nodig hebben voor een (grote) klus, dan zullen wij hem zeker weer benaderen!
Review door Werkspot-gebruiker uit Wapenveld
Werkspot-gebruiker uit Wapenveld
Beoordeeld op 8 feb 2020
Kitten: Aanrecht, Tegels
Uitstekend werk geleverd. Tegels en aanrechtblad van onze keuken zijn netjes gekit.
Review door G, Zwolle
G, Zwolle
Beoordeeld op 8 feb 2020
Verlichting: 5 lampen
Arsen heeft het plafond van onze gang met oude lekkage schade prachtig hersteld.
Daarnaast heeft hij lampen zorgvuldig verlegd en opgehangen.
We zijn erg blij met het resultaat!
Review door Janis, Lelystad
Janis, Lelystad
Beoordeeld op 7 feb 2020
Behangen: 9 m2; Behang aanbrengen
Mijn ervaring is goed. Mijnheer werkt secuur.
Ik ben blij met hoe het behang in de kamers er uitziet. 🙂
Review door Olga, Emmeloord
Olga, Emmeloord
Beoordeeld op 4 feb 2020
Stucwerk repareren: Waterschade
Snel en net werk afgeleverd tegen een prima prijs. Alles netjes achtergelaten na de klus, bovendien een aardige man. Een aanrader!