Klusbedrijf MANZ

Klusbedrijf MANZ beoordelingen (200)

• Review door Peter Kerstens, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 apr 2024
    Kleine klus: Reparaties; Mijn stieger versterken
    Ik kan Zohair van klussenbedrijf Manz aan iedereen aanbevelen. Hij heeft mijn bootsteiger echt heel goed gerepareerd. Kortom een vriendelijke hardwerkende jongeman die een prima klus heeft afgeleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 6 apr 2024
    2 keer Kattenluik
    Wat een goede kluservaring. Precies op tijd en wist goed wat hij deed met het bevestigen van het kattenluikje. Heeft netjes gewerkt zodat ik het gat ook weer zou kunnen dichten indien nodig . Hij heeft daarna het luikje bij de buurvrouw gedaan en ook zij is heel tevreden. Echt een hele sympathieke en kundige klusjesman, ga hem zeker nog eens vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJmuiden
    Beoordeeld op 28 mrt 2024
    Gaten boren: Hangstoel
    Hoi, heel smooth verlopen gelukkig juiste beton boor nr.15 bij zich, hangstoel opgehangen. Vierkant gat in hut koffer gezaagd ( voor de kat) .Zohair werk door, Veel gedaan in 2 uur.Ga hem zeker weer bellen
  • Review door Channie, Zaandam
    Beoordeeld op 26 mrt 2024
    Kattenluik: 1 luik
    Super vriendelijk, snel en deskundig, echt een topper! Ik zal hem vaker inhuren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oostzaan
    Beoordeeld op 22 mrt 2024
    Kattenluik: 1 luik
    Snel en prettig geregeld! Prettig contact. Ik wil hem nog wel eens inhuren.
    Beoordeeld op 5 mrt 2024
    Kitten: Douche, Tegels
    Snelle reactie, snel de klus opgepakt en afgerond. Prettige communicatie over details van de klus en de prijs (en toen de klus uiteindelijk meeviel zelfs de prijs iets naar beneden bijgesteld). En zeker niet onbelangrijk, een vriendelijk persoon!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 4 mrt 2024
    Vloer verwijderen: 6 m²; Tegels
    Spontane gast, goede communicatie en handelt snel. Heeft de tegelvloer er vlug en netjes uitgesloopt.
  • Review door Hayat, Naarden
    Beoordeeld op 3 mrt 2024
    Kattenluik: 1 luik
    Prima, flexibel en hij heeft de klus goed geklaard. Hij kon ook last minute komen dus dat was heel mooi
  • Review door Coquatrix, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 jan 2024
    Kleine klus: Montage; Kozijnen
    Easy to communicate with and great job!