Klusbedrijf MANZ

Klusbedrijf MANZ beoordelingen (200)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 8 dec 2021
    Kleine klus: verwijderen houten schotten kruipruimte; houten schotten
    Houten schotten moesten verwijderd worden uit onze kruipruimte plus cv leidingen geïsoleerd. Hij heeft de klus uitstekend uitgevoerd, toont betrokkenheid, denkt mee, is betrouwbaar en komt de afspraken goed na. Van tevoren duidelijke prijsafspraak gemaakt, dat vind ik ook prettig. Kortom, ik ben erg tevreden over klusbedrijf Manz.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 9 nov 2021
    Koof plaatsen: 1 kamer; Installeren
    Met spoed waren wij op zoek naar iemand die een koof kon realiseren. Het zijn hele aardige mannen en denken graag met je mee. Zodoende ook nog een stukje kosteloos laten frezen, omdat dat voor hen geen probleem was. Het timmerwerk en eletriciteit laten doen door MANZ en het is prachtig geworden. Ook na afloop keurig het matriaal en hun spullen opgeruimd. Kortom, zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 7 nov 2021
    Verlichting: 2 lampen
    Top! Kon meteen dezelfde dag de lampen ophangen. Werk netjes, communicatief vaardig, denkt mee.
  • Review door Sem, Almere
    Beoordeeld op 7 nov 2021
    Plafond: 25 m²; Zolder met puntdak een verlaagd plafond
    Echt een aanrader! Ze hebben een verlaagd plafond op zolder gemaakt met spotjes. Klus is top uitgevoerd, hij denkt ook met je mee, en ben heel blij met zijn ideetjes ;) Want het is heel mooi is het geworden!!
  • Review door Jesse, Almere
    Beoordeeld op 4 nov 2021
    Verlichting: 3 lampen
    Perfect vakwerk, zelfde dag nog uitgevoerd, zeer aardige gozer👍🏼
  • Review door Kees, Almere
    Beoordeeld op 3 nov 2021
    Object ophangen: 1 object
    Komt afspraken na. Goede en nette communicatie. Betrouwbaar. Vakkundig en snel. En met precisie afgewerkt. Zeker een aanrader. Ook voor de kleinere klussen zeer geschikt.
    Beoordeeld op 21 okt 2021