Klusbedrijf MANZ

Klusbedrijf MANZ beoordelingen (200)

• Review door Jasper van den Berg, Zeist
    Beoordeeld op 6 jul 2023
    Kleine klus: Montage; Muren of het plafond
    Voor de opdracht prettig contact om de klus te bespreken. Deze kon snel ingepland worden en is naar volle tevredenheid opgeleverd. Een echte vakman!
  • Review door Fatih Cosar, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jul 2023
    Kleine klus: Montage; Muren of het plafond, Apparaten
    Ik ben echt onder de indruk van Zohair van Klusbedrijf Manz. Hij kwam persoonlijk langs om mijn tv aan de muur te bevestigen, en het resultaat was gewoonweg uitstekend. Zohair toonde zich enorm professioneel, snel in reactie en extreem deskundig. Hij gaf me een duidelijk advies over de beste plek voor de tv en nam uitgebreid de tijd om alles perfect te positioneren. Na afloop van de klus liet hij alles onberispelijk schoon achter. De tv hangt nu perfect aan de muur. Zonder enige twijfel zou ik Zohair van Klusbedrijf Manz aanbevelen voor elke klus in en rond het huis. Een 5-sterren vakman!
  • Review door Rick, Muiden
    Beoordeeld op 22 mei 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, Gipsplaat + montage stopcont...
    Zohair heeft voor ons een geluidsstudio in de kelder gebouwd. Een bijzonder project. Hij denkt goed mee, zorgt voor oplossingen, werkt netjes, komt zijn afspraken na en is betaalbaar. Aanrader dus. Zal niet de laatste keer zijn dat hij voor ons werkt. Mocht je vragen hebben over Manz mail me gerust rick@pbn.nl
  • Review door preta, Haarlem
    Beoordeeld op 20 mrt 2023
    Kleine klus: Montage; Voorwerpen ophangen
    Fantastische man Zohair Perfect geklaard deze klus Ga hem zeker weer vragen Dank aan klusbedrijf Manz!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 5 mrt 2023
    Kleine klus: Montage; Voorwerpen ophangen
    Zohair was prettig in de communicatie, dacht mee over de beste manier voor montage en leverde bovenal goed werk af!