Klusbedrijf JDL allround

Klusbedrijf JDL allround beoordelingen (63)

• Review door Job, Westervoort
    Beoordeeld op 29 jan 2025

Gaten boren: 1 gat; Ventilatie

Het contact ging heel soepel en voor mij persoonlijk lekker makkelijk via WhatsApp. De communicatie verder was duidelijk en goed. De afspraak kon snel gemaakt worden en tot laat in de avond konden we deze maken. De werkzaamheden betroffen het boren van 1 gat (150mm) in de wc. Het beton was een stuk harder dan verwacht daarom viel het werk tegen, maar dit werd goed opgepakt en door gepakt. Al met al super tevreden over alles. Mocht ik weer een gat nodig hebben dan weet ik waar ik wezen moet.
  • Review door Hilde Westerdijk, Beneden-Leeuwen
    Beoordeeld op 8 dec 2024

Verlichting: 1 lamp

Goede service. Snel afspraak kunnen inplannen voor het ophangen van een lamp. Heel netjes opgehangen, we zijn er ontzettend blij mee!
  • Review door Pieter , Deurne
    Beoordeeld op 17 nov 2024

Gaten boren: 5 gaten; Verlichting ophangen

Zeer tevreden over dit bedrijf klusbedrijf JDL allround Jordi je doet je werk netjes en erg goed je bent zeker een aanraden als ik nog werk te doen heb dan hoor je het meteen ben zeer tevreden wat je allemaal gedaan heb omdat ik nog andere klussen had en die heb je ook gedaan voor mij goed werk geleverd je hoort me zeker als er nog werk gedaan moet worden binnenkort de tuin dank je wel je bent zeker een aanrader dank je Jordi