Klusbedrijf Hazebroek

Klusbedrijf Hazebroek beoordelingen (585)

• Review door Bruno3, Voorschoten
    Beoordeeld op 12 nov 2012

Aan-/afvoer wasmachine

Klusbedrijf Hazebroek (John) heeft snel en efficiënt en binnen de overeengekomen prijs de opdracht kunnen uitvoeren. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 30 okt 2012

Buitenkraan

Klusbedrijf Hazebroek heeft voor mij een buitenkraan geplaatst. Hij was er op de afgesproken tijd, prijs volgens opgave. Binnen ligt de leiding goed. Buiten vind ik het lelijk. De kraan is op een andere muur geplaatst omdat de andere een plaat was en iet stevig genoeg. Deze muur is ook een muur die erop is gezet. (Appartement) De leiding is lelijk in zicht, kraantje ook. Kraan op zich is net een "campingkraantje". Volgende keer als ik een opdracht op Werkspot plaats dan doe ik er een foto bij, waarschijnlijk een duidelijkere omschrijving, of koop het materiaal zelf. Heb een foto van het resultaat buiten bijgevoegd.
    Beoordeeld op 16 okt 2012

badkamerkraan plaatsen plus tegels achter kraan vervangen

Het werk is keurig en snel uitgevoerd tegen een zeer schappelijke prijs. Wij zijn erg tevreden over Klusbedrijf Hazebroek!
  • Review door Ali, Den Haag
    Beoordeeld op 8 okt 2012

vervangen van gietijzeren afvoer door PVC

• Review door Michel, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 sep 2012

Kraantje vervangen in gootsteenkastje

John heeft zojuist de reparatie snel en vakkundig uitgevoerd. Prima vakman, was keurig op tijd en komt zijn afspraken na. Zeer tevreden dus.
  • Review door Jeroen, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 sep 2012

Installeren douchestang op tegelwand badkamer

Prima service! John is erg vriendelijk en behulpzaam, geeft goede suggesties en tips! Hij heeft zelfs extra werk verricht zonder daar direct meer geld voor te vragen.
  • Review door Perry, Leiden
    Beoordeeld op 7 sep 2012

Lekkende wastafel

De vakman kwam snel en heeft het probleem opgelost. Wel heeft het wat langer geduurd, doordat de vakman de weg niet kon vinden. Goede eindcontrole voordat hij de vertrok.
  • Review door Frans, Noordwijk
    Beoordeeld op 26 aug 2012

Toilet vervangen

prima en no nonsense. op tijd en netjes geregeld.
  • Review door Hans, Den Haag
    Beoordeeld op 23 aug 2012

Buitenkraan voor tuinslang

Wij zijn zeer tevreden hoe het werk is uitgevoerd uiterst correct en netjes. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen TOP
    Beoordeeld op 23 aug 2012

Kraan vervangen