Klusbedrijf Hazebroek

Klusbedrijf Hazebroek beoordelingen (585)

• Review door Lia, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 24 apr 2014

Paar klusjes in Alphen a/d Rijn voor een handige loodgieter

• Review door Judit9h, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 mrt 2014

Gasleiding verleggen

Gasleiding laten verleggen. Prima service geleverd. Toen ik aan het einde nog een verandering wilde werd dit gedaan zonder extra kosten. Goed eindresultaat, betrouwbaar en prettige manier van werken.
  • Review door E.H., Rotterdam
    Beoordeeld op 6 mrt 2014

vervanging wastafel

oude wastafel verwijdert. glazenwastafel met onderkast geplaatst en bijbehorende spiegel opgehangen. er was géén juiste passende afvoer voor de wastafel geleverd, maar met het zeer kundig vakmanschap van John e.e.a. prima opgelost. zou hem zo weer bestellen voor een volgende klus en aanbevelen bij al mijn kennissen.
  • Review door Marcelle, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 feb 2014

dakdoorvoer maken

Het plaatsen van een dakdoorvoer voor de afzuigkap. John Hazebroek: komt op de afgesproken tijd. Denkt mee en vraagt om informatie om de klus optimaal uit te voeren. Werkt netjes en denkt om de spullen van de bewoner. Ik zal John zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 5 feb 2014

vervangen stortbak toilet

• Review door Vincent, Leiden
    Beoordeeld op 22 jan 2014

30m2 plat dak met schoorsteen branden

Een echte vakman, eerlijk, betrouwbaar en voor een goede prijs. Materiaalkosten lagen ietsje hoger dan verwacht, maar dat is een kleinigheid. Dak is perfect gebrand, John heeft duidelijk verstand van zaken. Is prettig in de omgang, denkt mee en betrekt opdrachtgever bij de klus om misverstanden te voorkomen. Doet niet moeilijk en werkt hard. Na de klus bleek 1 gedeelte nog niet helemaal goed vast te zitten, maar hij is na melding daarvan meteen de dag erna gekomen om de klus netjes af te werken. Al met al een aanrader!
  • Review door an, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 jan 2014

Toilet plaatsen

• Review door Boekhorst, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 nov 2013

Toiletblok klem in afvoer wc

Snelle service, prima uitvoering!
  • Review door Jeroen, Rijen
    Beoordeeld op 23 nov 2013

Verplaatsen waterleiding, kraan en afvoer wasmachine

John deed in korte tijd dat wat we van hem gevraagd hebben op de door ons gewenste dag. Zonder meer aan te bevelen. Wij weten hem weer te vinden!
  • Review door C, Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 nov 2013

Lekkende aansluiting bij waterkraantje in meterkast verhelpen

Communicatie verliep prima. Klus werd op de afgesproken tijd naar tevredenheid uitgevoerd, waarvoor dank!