Klusbedrijf Hazebroek

Klusbedrijf Hazebroek beoordelingen (585)

• Review door Nicole, Delft
    Beoordeeld op 15 jul 2016

reparatie lek in dakkapel

Vorig jaar hadden we een lekke dakkapel Dhr was snel terplekke het lek gedicht en advies gegeven om het dakje binnen ern jaar te laten bekleden metnieuwe dakbedekking Het lek wss verholpen en inmiddels nieuwe dakbedekking
  • Review door Inge, Den Haag
    Beoordeeld op 19 mei 2016

Buitenkraan aanleggen

John reageerde snel en kon de klus binnen 3 dagen uitvoeren. Kwam keurig op tijd.Goed gedaan.
  • Review door Vincent, Spijkenisse
    Beoordeeld op 5 apr 2016

Aanleggen "buitenkraan" in garage

• Review door Anna, Leiden
    Beoordeeld op 15 feb 2016

Vernieuwen dakbedekking

Top ervaring! Aardige man, kon snel beginnen, werkt hard door. Dak is mooi geworden. Kortom, een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 30 okt 2015

3/8" aansluitingen aanbrengen op waterleiding (warm + koud)

Prima werk afgeleverd. Vriendelijke klusjesman, erg blij mee!
  • Review door Roy, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 18 okt 2015

Vervangen van oude dakgoot voor en achter 2x 10 mtr. +afvoer

Helaas moet ik mijn review herzien. Ik ben te snel geweest met een positieve beoordeling. Hieronder leg ik uit waarom. Achteraf toen ik de geplaatste dakgoot nauwkeurig ging bekijken bleek het volgende: - John heeft de dakgoot erg rauw gemonteerd. En met rauw bedoel ik, stenen beschadigd bij het vervangen van de ophangbeugels. - De dakgoot loopt glooiend en niet recht, waardoor er bij regenval water in de dakgoot blijft staan. Dit zal uiteindelijk tot lekkage leiden. Omdat het glooiend loopt zitten de verbindingen van de dakgootdelen ook niet strak tegen elkaar, maar zit er ruimte tussen. Hierdoor was er in 1e instantie lekkage. Uiteindelijk heeft hij dit met een dikke lasklodder aan elkaar verbonden. Hierdoor is er nu geen lekkage, maar door het glooiende verloop zal dit wel in de toekomst gaan komen. - Tevens heeft het op maat slijpen van de dakgoot boven mijn glazen uitbouw plaatsgevonden en is het glas niet afgedekt. Het resultaat is hete zinkspetters op het glas ingebrand. (Gelukkig is na aandringen van mijn kant dit via zijn verzekeraar vergoed.) Het herstellen van de dakgoot heeft ruim een jaar later nog niet plaatsgevonden. Dit lijkt mij iets wat onder de garantie valt. Maar meneer geeft tot nu toe niet thuis. Ik vind het vervelend om dit in mijn review te moeten vermelden, maar aangezien de heer Hazebroek niet reageert op mijn vele verzoekjes om de dakgoot te herstellen, moet ik verder vervolgactie ondernemen. Voor ieder ander die klusbedrijf Hazebroek wil inschakelen voor een dakgootklusje. Wees gewaarschuwd! 1e review vlak na het plaatsen. Heeft keurig werk afgeleverd. Is flexibel en hanteert een eerlijke prijs. Overleg is prima geweest met de aanpassingen die er tussendoor waren. Kortom een echte vakman die ik zeker nog is zou benaderen wanneer er een klus is.
    Beoordeeld op 16 sep 2015

Lekkende afvoer fonteintje toilet repareren

Lekkend fonteintje toilet gerepareerd. Goed, snel en netjes gedaan en eenvoudig om een afspraak te maken. Een vakman die ik graag aanraad aan anderen.
  • Review door Bas, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 12 sep 2015

vervanging stortbakken toilet

John Hazebroek heeft prima werk geleverd tegen een hele mooie prijs! Door verkeersdrukte as hij ca. 15 minuten later, maar ook daarvoorheeft hij keurig even gebeld (heb ik wel anders meegemaakt!). Naast het keurig uitvoeren van de vervanging van de stortbakken, heeft hij één van de toiletpotten nog even netjes vastgekit, omdat deze wat los stond (zo'n klusje dat je zelf altijd uitstelt). Dit allemaal zonder meerprijs. Hij heeft gelijk even naar onze lekkende keukenkraan gekeken en laten zien dat de lekkage ergens anders zat dan wij dachten en dat de kraan zelf defect bleek. Hij had geen andere kraan bij zich, dus kon dat niet gelijk verhelpen (wilde hij op zich wel). Inmiddels heb ik zelf een kraan gekocht en zal ik John bellen voor het maken van een afspraak voor het plaatsen. Kortom, een prima vakman die netjes werkt, meedenkt, goede service levert en dat alles tegen een scherpe prijs!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rhoon
    Beoordeeld op 4 sep 2015

Dakgoten schoonmaken

John was netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. Het was ook geen probleem voor hem om een loze ontluchtingspijp te verwijderen en er een nieuwe dakpan in te leggen. Voor een volgende klus zal ik hem zeker weer vragen.
  • Review door Andre, Leidschendam
    Beoordeeld op 18 aug 2015

Wasmachine-aansluiting aanleggen

Hij was keurig op tijd en alles binnen gestelde tijd en prijs opgeleverd. Alles ziet er keurig uit hij werkt erg hard tot alles in orde is. Mocht ik nog een klus hebben, dan zal ik zeker weer aan Klusbedrijf Hazebroek denken!