Klusbedrijf Hazebroek

Klusbedrijf Hazebroek beoordelingen (585)

• Review door Vipin, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 jun 2018

Kraan vervangen

Snel, efficient en betaalbaar.
  • Review door hans, Den Haag
    Beoordeeld op 20 mei 2018

dakbedekken

Echt heel bijzonder deze keer.Top kwaliteit netjes en schoon gewerkt. John Je hebt mij een gelukkig mens gemaakt.Mijn dak van de woonark heeft er nimmer zo netjes bij gelegen. Alle lof voor jou. Ben er heel blij mee. Waarom ben je nu onbereikbaar John???? Zeer bedankt. Hans Zonnenberg
    (Bewerkt op 5 jul 2018)
  • Review door Nel, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 mei 2018

Nieuwe vlotter aanbrengen in stortbak

Heel goed. Was direct beschikbaar. Prijs kwaliteit goed. Wat wel lastig is dat je op Werkspot maar 1 klus per keer kwijt kunt.Voor bijv. Loodgieters werk moet je elke klus apart aanmleden. Verder prima.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht

dakrenovatie

• Review door Kimberley, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 apr 2018

Dakbedekking herstellen

John kon op korte termijn (binnen een week) langs komen om ons dak weer dicht te maken i.v.m. lekkage. Ondanks het lopen van een marathon de dag ervoor was John op tijd aanwezig. Het weer zat wat tegen maar het dak zit keurig dicht. Een goede plensbui om te bekijken of het ook weer droog is binnen laat nog even op zich wachten :-) Prijs was keurig!
  • Review door Smit, Gouda
    Beoordeeld op 9 apr 2018

Vervangen bitumen dak

Hele betrouwbare en meedenkende vakman. Erg tevreden over!
  • Review door Anton Mints, Den Haag
    Beoordeeld op 5 apr 2018

Lekkage dak schuur repareren

The roof has been repaired while I have been at work! All communication via email and phone. Excellent service. Thank you.
  • Review door patrick, Teteringen
    Beoordeeld op 26 mrt 2018

Dakranden vervangen bitumen

John werkt super hard. Top bedrijf, heeft de dakranden snel en netjes hersteld voor een goede prijs. Ook heeft hij alles schoon achter gelaten. Zou hem voor de volgende klus zo weer bellen.
  • Review door Mark, Nootdorp
    Beoordeeld op 23 jan 2018

Radiatorkraan vervangen

Prima gewerkt, betrouwbaar en ook nog een aardige man. John was erg flexibel toen ik vanwege de storm niet met het OV op tijd naar huis kon komen; reed even een andere route en haalde me zelfs op. Werk netjes uitgevoerd. Kraan bleek uiteindelijk toch wat te lekken, maar John was binnen een dag weer ter plaatse om alles in een handomdraai te repareren. Bedankt!