Review door J.H., NieuwegeinJ.H., NieuwegeinBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 16 jan 2021Bitumendak vervangen
Review door Marcel, RotterdamMarcel, RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 14 jan 2021Dekbedekking schuurtje (platdak) 3 bij 3
Review door Paul, RotterdamPaul, RotterdamBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 10 jan 2021Radiatorkranen: 1 kraan; Vervangen
Review door Wouters, DordrechtWouters, DordrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 10 jan 2021Dakrenovatie: 30 m2; Verwijderen grind plat dak; Plat dak
Review door Martine, Etten-LeurMartine, Etten-LeurBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 dec 2020Lekkage: Lekkend dak, Weet ik niet
Review door Rens, RotterdamRens, RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 dec 2020Douche kraan vervangen
Review door Werkspot-gebruiker uit LeidenWerkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 dec 2020Kraan: 1 kraan; Badkamer; thermostaatkraan van douche vervangenPrima werk voor de juiste prijs!
Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den RijnWerkspot-gebruiker uit Alphen aan den RijnBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 dec 2020Dakrenovatie: 10 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dakSnelle communicatie ivm de regen werkte meneer zelfs op zondag. Ontzettend tevreden
Review door Dirk, GoudaDirk, GoudaBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 21 dec 2020Thermostaat: Thermostaatkraan douche; Vervangen
Review door Jeremiah, SchiedamJeremiah, SchiedamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 6 dec 2020Toilet repareren: Externe stortbak wc begane grond laten vervangenJohn heeft 2 weken geleden een nieuwe wc bij ons geplaatst. De communicatie ging goed en we zijn erg blij met het eindresultaat. We hadden zelf een handdouche aangeschaft en deze heeft John tijdens het plaatsen ook geinstalleerd.