Klusbedrijf Emanuel B.V.

Klusbedrijf Emanuel B.V. beoordelingen (257)

• Review door Tittel, Barendrecht
    Beoordeeld op 28 okt 2022
    Binnenschilderwerk: 100 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Klusbedrijf Emanuel BV heeft een uitstekende klus geklaard. Komt afspraken duidelijk na, belt nog van te voren om de afgesproken tijd nogmaals te bevestigen, werken snel, secuur en schoon en de kwaliteit van de klus is voor mij een 10.
  • Review door Lucy, Ruurlo
    Beoordeeld op 10 okt 2022
    Stucen: 185 m² wanden; Hele woning
    Op vrijdag de stucadoorsklus van 195m2 stucen op Werkspot gezet. Klusbedrijf Emanuel reageerde direct, en we hebben voor hem gekozen, nadat een ander bedrijf ons in de steek liet op vrijdag. Wat fijn dat hij met zijn mannen gelijk zondag al kon starten! Om 7.45 uur kwamen ze met zes man, en twee busjes. Op maandag hebben ze doorgewerkt van 's morgens 7.00 uur tot 17.30 uur met vijf man. De muren zijn heel erg mooi en glad gestuct. Het fijne aan dit bedrijf is ook, dat de eigenaar de klus aanneemt, en er zelf bij is tijdens het werk. Dus geen tussenpersonen en onderaannemers. Heel erg fijn dat ze het werk in twee dagen zo goed hebben opgeleverd. We raden dit bedrijf echt aan!
  • Review door Mavis , Den Haag
    Beoordeeld op 24 sep 2022
    Stucen: 18 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer
    Plafond en muur in de woonkamer laten stuccen. Zeer tevreden. Keurig netjes afgeplakt en strak gestucced. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 4 aug 2022
  • Review door Gerco, Oudewater
    Beoordeeld op 14 mrt 2022
    Stucen: 42 m² plafonds; Slaapkamer(s), Badkamer
    Vanwege ziekte van onze eigen stukadoor waren we met spoed op zoek naar een andere. Werkspot was voor ons nieuw, maar we hebben er geen moment spijt van gehad! 'S Avonds om 18.00 uur onze klus online gezet, om 20.00 uur had ik Emanuel aan de telefoon. Hij kon dezelfde week nog langs komen. Het opgeleverde werk ziet er super strak uit, ik heb het geen eens geschuurd. Badkamer netjes afgeplakt en zelfs nog extra gaatjes gevuld langs de nieuwe deurkozijnen. Ze waren ook keurig op tijd. Al met al dus erg tevreden, aanrader!