Klusbedrijf Emanuel B.V.

Klusbedrijf Emanuel B.V. beoordelingen (257)

• Review door Robin, Dongen
    Beoordeeld op 4 mrt 2017
    Stucen slaapkamers 80m2
    Netjes gestuct en afgewerkt. Naderhand schoon en opgeruimd achtergelaten. Hardwerkende mannen die ook een duidelijk advies hebben gegeven.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 3 mrt 2017
    Stucen woonkamer 35m2
    Supergoed! Beide dagen op tijd aanwezig. Mooi strak stucwerk. Aanrader.
  • Review door E.M., Amsterdam
    Beoordeeld op 20 feb 2017
    Stuc. Spachtelputz wit, middel
    Hardwerkende jongens. Zijn toppers in hun vak! Weet wat ze doen, en lever netjes en goed werk. Zeker een aanrader! Bedankt Emanuel voor je mooie stuckwerk.
    Beoordeeld op 16 feb 2017
    stucen 3 slapkamer Aantal 100m2
    Ik ben tevreden met klusbedrijf emanuel , wat ze vaandag hebben gewerkt het stuc werk is super glad, de drie kamers zijn heel erg mooi glad geworden waren drie mensen ze hebben alles achter schoon gelaten en het verf heb ik aan klusbedrijf emanuel gegeven.
  • Review door Melroy, Wijchen
    Beoordeeld op 3 feb 2017
    Woonkamer/keuken + gang glad/sausklaar stucen
    Het is echt mooi gestuct, de volledige woonkamer/keuken en gang. Ondanks de taalbarrière is het allemaal prima in orde gekomen, en is het eind resultaat exact wat we wouden. En tot voor een zeer scherpe prijs. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 31 jan 2017
    stucen muren en plafond
    Muren van de woonkamer moesten gestuukt worden, een deel daarvan was op ruwe baksteen. Muren zijn zeer stak geworden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 31 jan 2017
    Stucen klein kamertje
    Klus is netjes uitgevoerd. En snel genoeg moest nog wel even checken en attenderen op achter gelaten vegen, gelijk laten corrigeren werk is goed genoeg voor de prijs jammer dat ik de deur zelf terug moest hangen,werk is wel strak en glad opgeleverd.
    Beoordeeld op 29 jan 2017
    Muur stuken 200m2
    Muren van oudbouw huis laten stuken. Review: Allereerst snap ik niet dat dit "bedrijf" ongeveer een 9 scoort. De kwaliteit is echt ver ondermaats. De prijs past totaal niet bij de kwaliteit (lees: hoge prijs). Muren zijn niet sausklaar afgeleverd, terwijl dat de afspraak was. Men werkt niet netjes, eerder slordig. Tijdens het proces maakt men ook nog schades die niet hersteld worden. Het leek er op dat ze te veel hooi op hun vork hadden genomen met deze klus. Het kostte allemaal meer tijd dan ze hadden gepland, daardoor zijn ze gaan afraffelen. Als ik er iets van zei, kreeg ik een asociale zucht. Wil je een muurtje in je schuur laten stuken door deze mensen? Prima, zelf weten. Wil je een mooie gladde muur in je woning? Dan is mijn advies: Doe het niet! Neem één ding van mij aan: Dit zijn de klassieke beunhazen. Ik kan zelf beter stuken en ik heb twee linkerhanden... Nooit meer! Het was een hele dure les!!! Laat mijn les jouw behoeden van dit leed...je zult mij dankbaar zijn. Deze mensen horen niet op werkspot!
    (Bewerkt op 23 feb 2017)

Beste Lezer. Dit is een valse opdrachtgever. Het werk adres is Gemeente Rotterdam .Wij hebben nooit voor gemeente Rotterdam gewerkt. Wij hebben dit door gegeven aan Werkspot. Helaas staat dezen niet achter hun klanten en zij hebben niet de moeite genomen om dit op te lossen.

Reactie geplaatst 23 feb 2017
  • Review door Jelle, Amstelveen
    Beoordeeld op 26 jan 2017
    35m2 stucen met spoed (deze donderdag/vrijdag)
    Wij hebben Emanuel gevraagd twee slaapkamers te stucen en wat heeft hij dat geweldig gedaan. Emanuel is stipt, secuur en heeft een groot kwaliteitsbesef waardoor het resultaat erg strak is. Erg prettig om met Emanuel en zijn collega om te gaan wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 24 jan 2017
    Stucen van gehele woning in gedeeltes
    Afspraak gemaakt telefonisch, wilde direct de volgende dag beginnen. Ik in een halve middag het halve huis geruimd, plinten gestript, vloer eruit, lampen etc eraf, enz, enz. Ze kwamen de dag erna. Heel veel rommel achtergelaten, uit beleefdheid vroeg ik wat de plannen waren voor de lunch. '5 broodjes Dūner', kreeg ik als antwoord 'Zónder sambal!'.. nouja ach waarom ook niet? Ik naar t dorp, gepint en al. Geen bedankt gehoord niks - de baas had geen tijd dus ik moest kort daarna betalen. Prima, contant & zonder bon - Fijn dacht ik, scheelt weer :) Daarna zijn ze een voor een vertrokken tot er nog 2 mannen over waren. Ik moest ze nog vragen om de deuren terug te plaatsen. Een diepen zucht kwam mijn kant op.. uiteindelijk gezien dat er stukkern zijn overgeslagen, vergeten, en niet afgewerkt. Maarja - ik doe dit tenslotte ook niet dagelijks dus.. op goed vertrouwen - misschien droogt het wel goed op.. NIET DUS! Ik ben 4 middagen vezig geweest om het spuitklaar te krijgen voordat de schilder kwam! Handig ook om geen bon te hebben in zo'n situatie. Mijn beoordeling: Voor kantoren helemaal best, voor woonruimtes niet doen! Ik heb een uitstekende stucadoor gevonden voor de zelfde prijs die wel zijn vak verstaat! Ze zijn daarentegen wel erg snel in hun tijdschema :) Misschien zegt dat eigenlijk al voldoende ..