Klusbedrijf de Clipers

Klusbedrijf de Clipers beoordelingen (38)

• Review door Felix, Roermond
    Beoordeeld op 13 okt 2019

Schilderwerk buiten: Kozijnen; 6 kozijnen

Klusbedrijf Clipers heeft bij ons huis de buitenkozijnen een volledige onderhoudsbeurt gegeven met schuren en een nieuwe verflaag. Het bedrijf was snel beschikbaar, terwijl andere bedrijven een lange wachttijd hebben. De baas van het bedrijf en de andere medewerkers waren vriendelijk, hadden een goede instelling door te streven naar volledig tevreden klanten en kwamen de afspraken dan ook voor de volle 100% na. De prijs was zeer acceptabel en de kwaliteit uitstekend. Het viel me op dat de medewerkers van Clipers harde werkers zijn die zich flexibel opstellen. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden bij vrienden, collega's en kennissen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Venray
    Beoordeeld op 1 jul 2019

Binnenschilderwerk: 2 deuren; 2 raamkozijnen; 1 trap

• Review door Henny, Horst
    Beoordeeld op 5 jun 2019

90 m2 plafonds multipaint

Prima werk geleverd. Goed aan de afspraken gehouden. Prettige werklieden om 'in huis te hebben'. Meerwerk soepel opgelost.
  • Review door dimitri risteski
    Beoordeeld op 17 mei 2019

muren geschilderd, trap en deur en deur kozijn

Klus laten uitvoeren door klusbedrijf de clipers zeer tevreden over het werk en kwaliteit wat ze geleverd hebben zeker een aanrader ook voor de prijs wat ik ervoor heb betaald
    (Bewerkt op 20 mei 2019)
  • Review door Irv, Echt
    Beoordeeld op 9 mei 2019

Laminaat leggen: 40 m2; Slaapkamer(s)

KLUSBEDRIJF DE CLIPERS !!! Ik raad iedereen aan om deze mannen te bellen !! Voor al u klussen thuis en rondom u huis !! Ik belde ze met spoed en zei waren er met spoed !! Wat een toppers en vriendelijk wat ze zijn en absoluut vakmanschap ! Ze hebben vandaag mijn vloer gelegd en dat ziet er super goed uit ! Zie foto’s... alles netjes afgewerkt en netjes achtergelaten ! Hier foto’s let op ze zijn nog bezig . Ik zeg een warme douche voor dit klussen bedrijf DE CLIPERS 👍👍 Ps prijs technisch helemaal oké .
  • Review door Klant van Klusbedrijf de Clipers
    Beoordeeld op 7 mei 2019

60m2 tegel gezet wc/badkamer

Het was een zeer fijne samenwerking. Uitstekende kwaliteit en levering. Alles optijd, heb veel inzicht gekregen wat de mannen aan het doen waren wat ik heel fijn vond. Zeer aan te raden. Top bezig mannen !!!
    (Bewerkt op 8 mei 2019)
  • Review door rob janssen
    Beoordeeld op 7 mei 2019

badkamer en wc betegeld

Professioneel, netjes hun werk gedaan. Houdt zich aan gemaakte tijdsafspraken. En een goede betaalbare prijs. Konden ook meteen beginnen
  • Review door ohan
    Beoordeeld op 17 apr 2019