Klusbedrijf de Clipers

Klusbedrijf de Clipers beoordelingen (38)

• Review door Hans Gielen, Reuver
    Beoordeeld op 2 mrt 2026

Toilet renovatie: 1 m²; Hangend

Ondanks een verouderde en versleten installatie Japans toilet snel en vakkundig en naar volle tevredenheid geinstalleerd. Super !
  • Review door Erkut, Veldhoven
    Beoordeeld op 16 sep 2021

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Because of the COVID circumstances it has been done a bit late. But they are hardworkers and the quality of work is nice.
  • Review door Arda, Eindhoven
    Beoordeeld op 1 sep 2021

Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

They never contacted me. They refused to do the job when I contacted them.
    (Bewerkt op 30 sep 2021)

Ik spreek matig Engels, waardoor de communicatie tussen mij en u niet goed was. Dat was ook de reden dat ik de klus heb geweigerd, daarom vraag ik u vriendelijk om de reactie te verwijderen . Mvg Karen

Reactie geplaatst 30 sep 2021
  • Review door RJM, Echt
    Beoordeeld op 22 apr 2021

Badkamer: Complete renovatie

In één woord geweldig! Klusbedrijf de Clipers heeft voor ons de badkamer gerenoveerd en een tegelvloer gelegd over de hele 1e verdieping. Dit is professioneel uitgevoerd door kundige vakmensen. Er is hard gewerkt en in een relatief korte termijn opgeleverd. We zijn er erg blij mee en onder de indruk van hoe afspraken worden nageleefd. Klusbedrijf de Clipers heeft onze verwachtingen overtroffen. Een aan te bevelen bedrijf.
  • Review door Wiel, Boxmeer
    Beoordeeld op 1 mrt 2021

Toilet renovatie: 3 m2; Hangend

Klus netjes en goed uitgevoerd. De tegelzetter waren correcte en nette mensen.
  • Review door Hans, Meerlo
    Beoordeeld op 22 dec 2020

Toilet renovatie: 7 m2; Hangend

Weinig tijd, maar toch snel en goed de wc gedaan. Kunnen andere bedrijven van leren. Zeer aaan te raden
  • Review door Jack, Gemert
    Beoordeeld op 15 dec 2020

Toilet renovatie: 3 m2; Hangend

Positief verrast door Klusbedrijf Clipers! Ze leveren hoge kwaliteit werk in een snel tempo; - Aan de hand van een aantal foto's van de huidige situatie en wensen een prijsopgave ontvangen - Binnen enkele weken kon de klus al worden ingepland - Kwalitatief goede servicegerichte medewerkers met een ouderwets arbeidsethos, ze gingen tot in de avond door tot dat de klus geklaard was, - In 3 dagen was de gehele klus geklaard; slopen, leidingen verleggen, betegelen, stuccen en nieuw sanitair aansluiten - Als het werk in de praktijk net even anders blijkt kwamen ze direct zelf met oplossingen - Super tevreden over het eindresultaat
  • Review door Saskia, Zevenaar
    Beoordeeld op 28 nov 2020

Toilet renovatie: Hangend

Wij zijn heel tevreden, er was/is een goed contact met Karen, alle afspraken zijn nagekomen. Zijn collega's waren altijd op tijd, werken hard door en werken netjes en heel precies. Het resultaat en de afwerking is dan ook heel mooi geworden. Zie foto's (voor en na). Het is net klaar dus de muren moeten nog drogen. ;) Kortom: top klusbedrijf!
  • Review door Maarten, Huissen
    Beoordeeld op 6 nov 2020

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het contact met Karen is goed. De mannen die de klus uitvoeren zijn vriendelijk en werken hard door. Ook denken ze goed mee. Ik ben nu in afwachting van een offerte voor een tweede klus.
  • Review door Ferry, Helmond
    Beoordeeld op 29 okt 2020

Tegels zetten: 6 m2; Vloer; Badkamer

Netjes gewerkt en er wordt goed gecommuniceerd. Goede prijs/kwaliteit. Omdat een klus wat tegenvallers had werden er uren gecompenseerd. Dat is nog eens klantgericht!