Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Andre , Den Haag
    Beoordeeld op 10 dec 2021
    Stucen: 132 m2 wanden; 78 m2 plafonds
    Werk goed uitgevoerd op enkele kleine dingen na. Na inspectie en klacht , kwamen ze terug om alles alsnog netjes te doen.
  • Review door Junior, Waspik
    Beoordeeld op 26 nov 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 9 nov 2021
    Stucen: 63 m² wanden; Woonkamer
    Ongeveer een maand geleden mijn klus voor stucwerk besproken met Mostafa. Naast het stucwerk hebben we ook nog besproken dat ze het plafond gingen sauzen. Dit kon op dezelfde dag door dezelfde mensen. Op de afgesproken datum en tijd stonden de mannen voor de deur. Met 4 mannen (Bulgaren) hebben ze de spullen naar boven gebracht en 2 mannen bleven achter om het werk uit te voeren. Dit is prima gedaan en ziet er erg strak uit. Al met al prima werk voor een prima prijs. Voor een volgende keer is het prettig vooraf te weten wie er komen en met hoeveel ze zijn.
  • Review door Matthew, Eemnes
    Beoordeeld op 8 nov 2021
    Stucen: 220 m² wanden; 88 m² plafonds; Hele woning
    Mustafa heeft op korte termijn een grote klus geklaard. De jongens hebben netjes gewerkt en opgeruimd na de klus. Uitstekende service tegen een scherpe prijs.
  • Review door Desire, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 nov 2021
    Stucen: 50 m² wanden; Woonkamer
    Kan niet beter, binnen 24 uur van opdracht was onze hele huiskamer netjes van stuclaag voorzien. Zondag avond opdracht gegeven, maandag 13.30 gereed. Super snelle service met een super strak resultaat. Zeker aan te bevelen!
  • Review door Sem, Den Haag
    Beoordeeld op 31 okt 2021
    Stucen: 82 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Erg fijne ervaringen met dit bedrijf. Hebben een groot deel van ons huis gestuct, met een mooi eindresultaat als gevolg. De flexibiliteit, het snel handelen en de prima prijs kwaliteit verhouding maakt dat wij een volgende klus zo weer zouden laten uitvoeren door dit bedrijf.
  • Review door samawi, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 okt 2021
    Stucen: 220 m² wanden; Hele woning
    Mostafa is een top vakman. Hij heeft verstand van zijn vak en denkt graag met ons mee. Hij heeft de klus aangenomen en geklaard binnen de gestelde termijn. De resultaat is uitstekend. Ik kan hem van harte aanbevelen. Dank Mostafa.
  • Review door Nicole, Boxtel
    Beoordeeld op 13 okt 2021
    Stucen: 200 m2 plafonds
    Zeer tevreden over het geleverde werk; hij kon snel beginnen. goede prijs kunnen afspreken. netjes gewerkt. Ondanks uitval door corona, toch de klus af komen maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 9 okt 2021
    Stucen: 65 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Mostafa is een fijne man die meedenkt en behulpzaam is. Ik deed verder veel klussen zelf (voor het eerst) en hij gaf graag tips over hoe ik het het beste moest aanpakken. Het werk wat de mannen hebben gedaan ziet er heel goed uit. De mensen spreken geen nederlands, maar het contact via Mostafa gaat top. Hij heeft mij zelfs elke avond gebeld om te vragen hoe het is verlopen. Als ik nog een keer hulp nodig heb zal ik hem zeker contacten. conclusie, zeker aan te raden!