Klusanders reageerde binnen 3 minuten, was het goedkoopst en kwam direct,
De klus was binnen 10 minuten geklaard, grandioos!!! Werkte iedereen maar zo, waren we zo uit de crisis!!!
Na telefonisch contact kon de badkamerkraan al veel sneller dan verwacht vervangen worden. De klus is vlot en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Na beoordeling dat de keukenkraan niet meer gerepareerd kon worden, bood Klusanders aan deze gelijk tegen een aantrekkelijk tarief te vervangen als ik voor een nieuwe zou zorgen.
Dus heel snel twee vliegen in één klap geslagen.
Op basis van andere referenties hebben wij voor Klusanders gekozen. Mostafa en z'n mannen hebben onze verwachtingen daarvan dan ook helemaal waargemaakt. De flexibiliteit en korte termijn waarop hij kon komen was geweldig. Stuk voor stuk vakmannen. Voor een mooi uitgevoerde strakke stuk-klus kunnen wij hem van harte aanbevelen. Voor eventuele toekomstige opdrachten zullen wij dan ook zeker weer van Klusanders gebruikmaken. Gr. Marko en Cilla
De opdracht was binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn.
Het ziet er mooi uit. Als er problemen waren, dan werden deze direct opgelost.
Dit is wel zo prettig!!! De totaalprijs was wel hoger dan het bod.
Maar het was het meer dan waard. Top bedankt!!!
Vorige week de opdracht geplaatst. Gisteren is de douchepaneel gemonteerd. Het zijn prima vaklui (beleefd, vriendelijk en erg makkelijk in de omgang). Mostafa is zelfs naar bouwmarkt heen en weer gereden om ontbrekende onderdelen te halen. Heeft er niets extra's voor gerekend. Kortom ze hebben er weer een tevreden klant bij.
Lima
Naar volle tevredenheid heb ik Klusanders alle wanden en plafonds laten stuuken en sausen. Echt vakwerk geleverd, super strak gestuukt! Na deze positieve ervaring heb ik ook Klusanders ingehuurd om de badkamer en toilet te vernieuwen en de nieuwe keuken te plaatsen. Ook dit hebben ze keurig gedaan. Het zijn echte vakmensen die alles kunnen. Als u uw huis gaat verbouwen, kan ik u Klusanders van harte aanbevelen. Uitstekende kwaliteit tegen een nette prijs en een goede service.