Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door H., Schiedam
    Beoordeeld op 13 feb 2014
    Kraan
    Klusanders reageerde binnen 3 minuten, was het goedkoopst en kwam direct, De klus was binnen 10 minuten geklaard, grandioos!!! Werkte iedereen maar zo, waren we zo uit de crisis!!!
  • Review door J.A., Maassluis
    Beoordeeld op 24 dec 2013
    Badmengkraan vervangen
    Na telefonisch contact kon de badkamerkraan al veel sneller dan verwacht vervangen worden. De klus is vlot en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Na beoordeling dat de keukenkraan niet meer gerepareerd kon worden, bood Klusanders aan deze gelijk tegen een aantrekkelijk tarief te vervangen als ik voor een nieuwe zou zorgen. Dus heel snel twee vliegen in één klap geslagen.
  • Review door yvonne, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2013
    kraan vervangen
    heel goed leuke man super goed .gisteren gebeld,vandaag al opgelost.super blij mee. echt aanrader.mostafa bedankt.
  • Review door piet, Vlaardingen
    Beoordeeld op 15 dec 2013
    badkamer verbouwen met betonlook afwerking
    Wij zijn zeer tevreden, het is prachtig geworden.aanrader.super. ik zal zeker klusanders weer inschakelen voor overige klussen.
  • Review door Cilla, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 6 dec 2013
    Stuken van ca 28m2 gipswand.
    Op basis van andere referenties hebben wij voor Klusanders gekozen. Mostafa en z'n mannen hebben onze verwachtingen daarvan dan ook helemaal waargemaakt. De flexibiliteit en korte termijn waarop hij kon komen was geweldig. Stuk voor stuk vakmannen. Voor een mooi uitgevoerde strakke stuk-klus kunnen wij hem van harte aanbevelen. Voor eventuele toekomstige opdrachten zullen wij dan ook zeker weer van Klusanders gebruikmaken. Gr. Marko en Cilla
    Beoordeeld op 6 dec 2013
    Behang verwijderen en Spagtelputzen
    De opdracht was binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Het ziet er mooi uit. Als er problemen waren, dan werden deze direct opgelost. Dit is wel zo prettig!!! De totaalprijs was wel hoger dan het bod. Maar het was het meer dan waard. Top bedankt!!!
  • Review door Vanessa, Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 nov 2013
    Gladstuken hal
    De hal is keurig glad geworden, echt vakwerk! Voor 25 euro extra werd het toilet ook meegenomen.
    Beoordeeld op 12 nov 2013
    Montage douchepaneel
    Vorige week de opdracht geplaatst. Gisteren is de douchepaneel gemonteerd. Het zijn prima vaklui (beleefd, vriendelijk en erg makkelijk in de omgang). Mostafa is zelfs naar bouwmarkt heen en weer gereden om ontbrekende onderdelen te halen. Heeft er niets extra's voor gerekend. Kortom ze hebben er weer een tevreden klant bij. Lima
  • Review door ron, Rozenburg
    Beoordeeld op 24 okt 2013
    vervangen cv radiator studeerkamer.
    prima vakmensen. netjes op afgesproken tijd. werk keurig uitgevoerd,, scherpe prijs. niets op aan te merken.
  • Review door marco, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 11 okt 2013
    250 m2 binnenwanden stuuken en sausen en 130 m2 plafonds sausen
    Naar volle tevredenheid heb ik Klusanders alle wanden en plafonds laten stuuken en sausen. Echt vakwerk geleverd, super strak gestuukt! Na deze positieve ervaring heb ik ook Klusanders ingehuurd om de badkamer en toilet te vernieuwen en de nieuwe keuken te plaatsen. Ook dit hebben ze keurig gedaan. Het zijn echte vakmensen die alles kunnen. Als u uw huis gaat verbouwen, kan ik u Klusanders van harte aanbevelen. Uitstekende kwaliteit tegen een nette prijs en een goede service.