Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door L.C., Vlaardingen
    Beoordeeld op 25 dec 2015
    Renovatie van badkamer en toilet plus verwijderen verlaagd plafond...
    Mostafa reageerde snel, kwam met een scherpe prijs en heeft ons niet teleurgesteld. Zijn mannen werken hard, kwamen zelfs op zaterdag en hebben toen van 9 tot 19 gewerkt om het af te krijgen. We zijn zeer tevreden.
  • Review door Elise, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 dec 2015
    stucken
    Opdracht kon snel uitgevoerd worden en was binnen een dag klaar. Super resultaat, strakke muren! En de prijs is goed! Ook toen we op het laatste moment meer gestucked wilde hebben was dit geen enkel probleem! Klusanders is een aanrader!
  • Review door Arno, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 15 dec 2015
    Stucen van vier binnenmuren
    Zoals uit alle reviews al blijkt leveren de mensen van Mostafa vakwerk. Ik kan dat beamen, het ziet er zeer mooi en strak uit. Mostafa heeft bij mij zelfs wat extra reparatiewerkzaamheden uitgevoerd die ik niet van tevoren had aangegeven. Als je een keuze moet maken, niet twijfelen, ga voor Klusanders!
  • Review door Eilko, Nootdorp
    Beoordeeld op 9 dec 2015
  • Review door Jaap, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2015
    Plafond Stucwerk ongeveer 30 m2
    Ervaring van Klusanders is perfect! ze zijn snel, attent, flexibel en leveren goed werk! aanrader!!
  • Review door Ruud, Vlaardingen
    Beoordeeld op 1 dec 2015
    stucen van plafond keuken,woonkamer, kamer en hal.
    Na een belletje stond hij al voor mijn deur om de maat op te nemen en binnen notime waren ze aan het werk. De mannen van klus anders zijn goed. Netjes gewerkt en mooi afgeleverd. Plafonds en muren mooi strak.de open haard hebben zij heel mooi aangepakt. Alles zeer snel verlopen. Dik tevreden.
  • Review door Frederik, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2015
    binnenwanden betonmuren sausklaar stucen
    Opdracht weggezet voor 140m2 stucwerk. Ook twee lastige trapgaten. De opdracht is snel en perfect gedaan door het team stuccers van Mostafa. Af in twee dagen (eerste dag met vijf en de tweede met twee man). Supersnel, goedkoop en werkelijk superstrak! Ik kan Klusanders aanraden voor iedereen met een stucklus. Bedankt, Mostafa. Ik weet je te vinden als ik weer een klus heb die snel en goed moet gebeuren. Groet Erik Rotterdam (Kralingen-Oost)
  • Review door Peter, Den Haag
    Beoordeeld op 25 nov 2015
    Stucen en afspuiten latex 70 m2
    Opdracht betrof zo'n 70 m2 stuccen inclusief verven op onze zolder. Vanaf het begin wordt er duidelijkheid gegeven over het werk, de planning en de prijs. Opdracht is keurig uitgevoerd. Betaling pas na oplevering. Rapportcijfer is dan ook een dikverdiende 10.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 24 nov 2015
    stucadoor gezocht voor het afstucen van onz boven verdieping
    Snel gewerkt mooi afgewerkt kan niet anders dan blij zijn. helaas zijn we nu een paar maanden verder en zitten er overal schuren in het stucwerk. wel jammer
  • Review door Bart, Zoetermeer
    Beoordeeld op 22 nov 2015
    Stucen: logeerkamer + overloop
    Mustafa en collega's bedankt. Tot de volgende klus.