Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door klaas, Den Haag
    Beoordeeld op 3 jul 2017
    Stucadoren en meer nieuwbouw rijwoning
    Prima stucadoor, slechts een enkele wand was niet perfect maar dat is professioneel verholpen tijdens het verven met een mooie structuurverf. Heeft daarnaast platte plint luxer uitgevoerd dan afgesproken zonder meerprijs.
  • Review door Roel, Breda
    Beoordeeld op 30 jun 2017
    Stucen bovenverdieping
    Erg tevreden over het stucwerk en dat voor een mooie prijs! Aanrader!
  • Review door Marco, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 30 jun 2017
    Stucwerk
    Goede snelle vakmannen. Stucwerk spiegelglad.
  • Review door Michel, Zoetermeer
    Beoordeeld op 14 jun 2017
    Beoordeeld op 9 jun 2017
    Stukadoor voor plafonds en muren woning
    Hele goede ervaring met de stukadoors van Klusanders. Binnen 2 dagen is de gehele woning (muren en plafonds van 260 m2) omgetoverd tot een mooi glad geheel. En goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als ik de reacties zo hoor gaan er meer in mijn omgeving gebruik maken van dit bedrijf. Zeker een aanrader!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Brielle
    Beoordeeld op 5 jun 2017
    Woonkamer stucen
    Aardige gasten, strak werk.
  • Review door Loes, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 mei 2017
    Stucadoor
    Top ervaring. Er werd meteen gebeld en de volgende dag stonden er 3 stukadoors voor mijn deur en eind middag was de klus geklaard. Het is ook super strak gedaan. Helemaal wit opgedroogd waardoor ik met goede voorsmeer, maar 1 x hoef te tegen. Scheelt weer een hoop werk. Ze hebben alles netjes opgeruimd en alles zag er straks uit. Ik heb in de woonkamer de uren en plafond laten doen en het was geen makkelijke ruimte, met veel hoeken en uitstekende stukjes, maar het is echt mooi en strak uitgevoerd.
  • Review door Nasser, Den Haag
    Beoordeeld op 23 mei 2017
    stucen
    Prima ervaring. Kunnen wel verbeteren op het gebied van het huis netjes achterlaten. Ben wel erg te spreken over hun snelle beschikbaarheid en flexibiliteit