Kit King

Kit King beoordelingen (248)

• Review door José, Mierlo
    Beoordeeld op 24 sep 2020
    Kitten: Douche
    Heel prettig, goede afspraken met Joey (Een zeer proffesioneel bedrijf). Zeer zeker een aanrader voor iedereen. Ben een zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Dirk, Breda
    Beoordeeld op 21 sep 2020
    Kitten: Wastafel, Douche, Tegels
    Joey is een echte vakman; netjes op tijd, overlegt de werkzaamheden en wanneer er kleine wijzigingen nodig zijn wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ik zou hem direct weer aannemen voor andere klussen. Onze badkamer kan er weer een hele tijd tegenaan!
  • Review door Remco, Elst
    Beoordeeld op 18 sep 2020
    Kitten: Woonkamer
    Nadat ik de opdracht had geplaatst reageerde Kitking vrijwel direct. Tijdens ons telefonisch contact werd alles helder en transparant besproken. De volgende werd de klus al geklaard waarbij men netjes te werk ging. De kwaliteit/ prijs verhouding is zeer goed. Een aanbeveling voor mensen die een betrouwbaar kitbedrijf zoeken.
  • Review door Emil, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 sep 2020
    Kitten: Buiten
    Prima werk geleverd 👍
  • Review door Eric, Breda
    Beoordeeld op 18 aug 2020
    Kitten: Toilet, Wastafel, Bad, Eric Milborn
    De kit klus is goed gedaan, een klein dingetje betrof het doucheputje in de badkamer, waar de kit heeft losgelaten, maar na een telefoontje is dit hersteld. Het ziet er allemaal weer goed en strak uit, ik verwacht de eerste 10 jaar geen problemen. Goed werk!
    (Bewerkt op 23 sep 2020)
  • Review door Frans, Geleen
    Beoordeeld op 13 aug 2020
    Kitten: Wastafel, Douche, Tegels
    snelle reactie op werkspot van de kit king . zelfde dag klus naar tevredenheid geklaard wij bevelen de kit king aan
    (Bewerkt op 17 okt 2020)
  • Review door Gary, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 11 aug 2020
    Kitten: Nieuw aangebracht Stucwerk
    Klitwerk zit er heel strak in en de afspraken zijn goed gecommuniceerd. De afgesproken dag was te warm om het kitwerk goed te laten drogen. Advies van Joey was dan ook om het op andere dag op scheuren van het kitwerk te voorkomen. Dit was heel goed en op tijd gecommuniceerd en uiteindelijk heeft hij de werkzaamheden eerder uitgevoerd na wat schuifwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 10 aug 2020
    Kitten: Toilet, Douche
    Prettig duidelijke communicatie. Houdt zich aan afspraken. Overlegt. Goed resultaat.