Kit King

Kit King beoordelingen (248)

• Review door Jeroen, Rijswijk
    Beoordeeld op 18 okt 2021
    Kitten: Toilet, Wastafel, Douche
    Joey kwam na goed contact op de afgesproken tijd bij mij aan de deur! Hierna heeft hij alles super strak in de kit gezet. Ook was het fijn om te adviezen te horen voor het behoud van de kitranden. Na de badkamer geheel opnieuw te kitten heeft Joey ook nog onze wc gedaan. Alles is netjes opgeruimd en netjes achtergelaten. Erg vriendelijk en behulpzaam stipt en correct zijn we goede kreetwoorden die passen bij Kit King! Absolute aanrader zonder twijfel.
  • Review door Ranita, Schiedam
    Beoordeeld op 16 okt 2021
    Kitten: Bad, Tegels,beschimmelde muur
    Super tevreden. Gister gebeld en vandaag langsgeweest. Werkt netjes en betrouwbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mill
    Beoordeeld op 27 sep 2021
  • Review door Kolinda, Dordrecht
    Beoordeeld op 12 sep 2021
    Kitten: 1 badkamer en diverse andere zitranden in het huis
    Vriendelijke jongeman die snel reageerde en dezelfde week nog kon komen. Zeker na het zetten van een paar puntjes op de i ziet alles er tiptop uit.
  • Review door Dennis, Santpoort-Noord
    Beoordeeld op 10 sep 2021
    Kitten: Ramen
    Joey geeft goed advies, brengt alles goed in kaart en legt goed uit waarom hij bepaalde keuzes maakt. Verder leuke gozer in de omgang. Al met al tevredem over zijn kitwerk.
  • Review door R, Santpoort-Zuid
    Beoordeeld op 15 aug 2021
    Kitten: Douche
    Heel fijn dat hij snel kon. Aan de dure kant maar had snel iemand nodig. Was wat kleurverschil met de voegen ernaast te zien. Ik ging ermee akkoord, omdat het verder netjes was.
  • Review door Mark, Pijnacker
    Beoordeeld op 2 aug 2021
    Kitten: Plinten, aansluiting vloeren en trap
    Zeer positief. Joey reageerde erg snel en kon daardoor nog voor onze verhuizing aan de slag. 's Ochtends op de afgesproken tijd stond hij voor de deur en ging na een rondje afspraken maken direct aan de slag. Al het werk is netjes uitgevoerd en ziet er strak uit. Erg tevreden, dus aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravendeel
    Beoordeeld op 30 jul 2021
  • Review door Robin, Amersfoort
    Beoordeeld op 16 jul 2021
    Kitten: Plinten
    Joey belde naar aanleiding van mijn opdracht en we regelden meteen alles aan de telefoon. Kwam meteen de volgende ochtend, fijn dat het zo snel kon en alles netjes!