Kit King

Kit King beoordelingen (248)

• Review door Coen, Nijkerk
    Beoordeeld op 16 jul 2022
    Kitten: Toilet, Wastafel, Douche, Bad, Tegels
    Ons uit de brand geholpen omdat de andere kitter niet kwam opdagen. Wij zijn heel tevreden. Dank voor je snelle service, ondanks het niet om de hoek voor je was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 29 jun 2022
    Kitten: Toilet
    Snel geholpen en een mooi eindresultaat
  • Review door Janneke, Dordrecht
    Beoordeeld op 6 jun 2022
    Kitten: Douche, Tegels
    Joey dacht goed met ons mee, maar onze klus was niet gemakkelijk. Hopelijk hebben we de achterliggende problemen snel opgelost zodat het muurtje er weer top uitziet.
    Beoordeeld op 31 mei 2022
    Kitten: Douche, Tegels
    Werk is netjes gedaan! Ik vond het lastig inschatten als je niet vaak in aanraking komt met dit soort klusjes laten doen, maar mijn gevoel zegt dat dit aan de prijzige kant is voor de hoeveelheid werk. 2/3 m2 voegwerk en 4 kitranden.
  • Review door Kelly, Zundert
    Beoordeeld op 29 mei 2022
    Kitten: Toilet, Douche, Aanrecht
    Kitter was er op afgesproken dag en tijdstip. Factuur duurde even om te ontvangen maar na communicatie toch ontvangen. Badkamer diende nog op kleine stukjes te worden bijgewerkt, bereidheid daartoe aanwezig. Fijne samenwerking!
    (Bewerkt op 29 mei 2022)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 23 apr 2022
    Kitten: Douche
    Het probleem was snel opgelost, en nu een paar dagen later is het nog steeds allemaal goed. Qua prijs wel wat aan de dure kant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 23 apr 2022
    Kitten: Toilet, Douche, Vloer en plafond
    Reageert snel, houdt zich aan afspraak en voert werkzaamheden snel en netjes uit