JWS Transport

JWS Transport beoordelingen (121)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 26 feb 2015

Verhuizing van appartement in Soest naar huis in Utrecht, met tusse...

Uitstekende ervaring met JWS. Twee nette heren die hard hebben doorgewerkt. Stipt op tijd en de hele verhuizing is volledig volgens afspraak geregeld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie
    Beoordeeld op 19 feb 2015

inklap bed vervoeren naar ander huis

Een bedrijf wat snel reageert op je opdracht- goed in kwaliteit prijs verhouding. In de ochtend contact gehad....in de middag mijn probleem opgelost. Aanrader.
  • Review door Mirelle, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 feb 2015

Verhuizen binnen Rotterdam 6-2-15

Zeer tevreden! Zoals afspraak, stonden stipt om 8 hr op de stoep. Hard doorgewerkt en ook de extra's (zoals een extra tafel die met een bezorger kwam) waren geen enkel probleem. Zorgvuldig met de spullen om gegaan en ook de wasmachine werd direct aangesloten. Jan-Willem en Sven, veel dank! Volgende keer vraag ik jullie weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 4 feb 2015

Tillen van 2-zitsbank naar eerste verdieping via balkon.

Sven heeft zich keurig gemeld en de klus snel en netjes uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 4 feb 2015

Verhuizen grote spullen

Goed!
  • Review door Norbert, Bennekom
    Beoordeeld op 29 jan 2015

Verhuizen antieke kast

Vandaag heeft JWS voor mij een antieke kast getransporteerd. Zij hebben geweldig goed werk verricht. Het was een oude kast en ze hebben eerst helemaal ingepakt met folie tegen het beschadigen. En het was nog een enorm gedoe om de kast het huis uit te krijgen omdat hij niet zomaar door de deur kon. Maar uiteindelijk is dat toch goed gelukt. En in het andere huis werd de kast netjes en voorzichtig weer naar binnen gereden en goed op zijn plek gezet. Sven en Jan-Willem werken hard, nauwkeurig, voorzichtig en precies. En weten wat service is. Ik ben uitermate tevreden en voor een volgende klus ga ik ze beslist weer vragen.
  • Review door Lindsay, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 jan 2015

Demonteren van palletstellingen en weer opbouwen

Super goed, hele fijne mannen en echte harde werkers!! Klus was zo geklaard, daarna ook nog ingehuurd om de kantoor meubels te verhuizen, ook zo gebeurd!!
  • Review door marlinde, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 jan 2015

Verhuizing binnen Amsterdam

Zeer tevreden met de hulp van JWS bij onze verhuizing binnen Amsterdam! Vooraf werden duidelijke afspraken gemaakt per mail, deze werden allemaal nagekomen. We begonnen op tijd, alle meubels zijn onbeschadigd vervoerd, zo nodig nog extra beschermd met folie of dekens en in een ochtend waren we helemaal over. Toen bleek dat niet alles in 1 keer meekon - was het geen probleem om nog een keer te rijden. Kortom; snelle service, vriendelijke mannen, betrouwbaar en flexibel.
  • Review door A.P, Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 jan 2015

kast ophalen in maarsen en brengen naar zoetermeer

Zeer snelle prijsopgave. Complete en nette aanbieding tegen concurrerende prijs. Afspraken zijn meer dan toegezegd nagekomen. Kortom een aanrader. !
  • Review door J.M., Deventer
    Beoordeeld op 2 jan 2015

Circa 20m2 aan inboedel verhuizen van Deventer naar Opslagruimte in...

De vakmannen (Jan-Willem) van JWS hebben ons bij onze verhuizing van Deventer naar Hilversum/Laren uitstekend geholpen. Ze denken goed mee en zijn zeer correct. Hoewel de inboedel uiteindelijk toch iets meer was dan 20m3 deden ze hier niet moeilijk over. Tijdens de verhuizing is weliswaar een hoekje van onze salontafel beschadigd, maar zij laten dit herstellen bij een restaurateur. De prijs/kwaliteits-verhouding is zeer goed en wij zullen hen op korte termijn voor een andere verhuizing weer gebruiken.