JWS Transport

JWS Transport beoordelingen (121)

• Review door Daniel, Roermond
    Beoordeeld op 6 aug 2015

Verhuizing tweede of derde week van juli

Heel professioneel, flexibel en vriendelijk. Ze gaan snel en voorzichtig te werk. Volgende keer weer!!
  • Review door Bas, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 aug 2015

Verhuizing eind juli 2015 Nieuwegein - Utrecht

Zeer soepele verhuizing, top gasten. Een eventuele volgende keer zal ik ze weer benaderen. Bedankt voor de hulp!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 23 jul 2015

Verhuizen 1-persoons huishouden

Heel goede verhuisservice, nette en vriendelijke service, gingen netjes om met de spullen en alles binnen een paar uur op de juiste plek gezet. Ik kan JWS echt van harte aanbevelen!
  • Review door Marije, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 jul 2015

Transport spullen met (eigen) vrachtwagen naar nieuwe woning

We zijn zeer goed geholpen door Sven! Ideaal om hem bij onze verhuizing te hebben. We hadden voldoende vrienden voor tilwerk, maar misten een professionele verhuizer voor het perfect inladen en vervoeren van onze inboedel. Sven was snel, zorgvuldig en flexibel. Aanrader!
  • Review door Rinze, Utrecht
    Beoordeeld op 18 jun 2015

Transport met 1 handyman

Uitstekende partij die weet van flink aanpakken en toch ook alles doet om beschadigingen te voorkomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 1 jun 2015

Wasmachine van begane grond naar verdieping (vv)

Snelle reactie, goede communicatie en afspraken ; Belden half uurtje voor aankomst ; Alles snel en op de goede manier verhuisd ; Met een woord: Klasse !
  • Review door Boudewijn, Hilversum
    Beoordeeld op 11 mei 2015

Piano verhuizen

Klasse verhuizer! Nette vent en doet voorzichtig.
  • Review door Sanna, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 mei 2015

verhuizing van amsterdam oost naar Haarlem

Top bedrijf!
  • Review door Anita, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 mei 2015

Vervoer kast van Vleuten naar Amsterdam

Kast laten ophalen en bezorgen thuis, alles volgens afspraak en klantgericht. Heel fijn!
  • Review door Gerliza, Schoonhoven
    Beoordeeld op 15 apr 2015

3 zware aparaten van zolder naar beneden tillen

Gisteren JWS de opdracht gegeven om zware apparaten van zolder naar de begane grond te tillen. Gelijk een reactie dat ze dezelfde middag al konden komen en dat terwijl we nog 2 weken de tijd hadden. Ook gelijk een gedeelte van ons bed naar beneden gehaald. Top uitgevoerd! Hartelijk dank Als we weer een huis gekocht hebben dan huren we jullie weer in maar dan om alles te verhuizen.