JV Tuintechniek

JV Tuintechniek beoordelingen (20)

• Review door Willem, IJsselstein
    Beoordeeld op 18 okt 2025
    Bestrating aanleggen: 15 m²; Tuinpaden; Tegels
    Prettige communicatie, snelle reactie en duidelijke offerte. Goede afspraken m.b.t. de uitvoering/ planning. Fijne en vakkundige medewerkers👍
  • Review door Mick, Zeewolde
    Beoordeeld op 19 sep 2025
    Tuinaanleg: 140 m²; Bestaande tuin vervangen
    Jorick en zijn team zijn echte toppers! Duidelijke communicatie, zorgvuldig gewerkt en alles keurig achtergelaten. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Ze denken goed mee, leveren topkwaliteit voor een eerlijke prijs en de samenwerking beviel zo goed dat we direct ook de voortuin door hen laten doen.
  • Review door Gwendolyn , Loenen aan de Vecht
    Beoordeeld op 25 aug 2025
    Tuinaanleg: 31 m²; Bestaande tuin vervangen
    Fijne communicatie. Aardige en gezellige werklui, die hard en netjes werken. Zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Michel, Zaandam
    Beoordeeld op 11 apr 2025
    Tuinaanleg: 77 m²; Bestaande tuin vervangen
    Het voortraject was erg prettig. Jorick is vriendelijk, zijn communicatie is professioneel en hij dacht goed mee met onze wensen voor de tuin. De offerte was helder en met een nette prijs. De uitvoer was top. Jorick en zijn twee vaste collega’s hebben hard, maar vooral heel nauwkeurig en netjes gewerkt. Daardoor is de tuin fantastisch geworden. Super tevreden met het resultaat. JV Tuintechniek is een absolute aanrader.
  • Review door Michiel, Heemstede
    Beoordeeld op 14 mrt 2025
    Tuinaanleg: 48 m²; Nieuwe tuin aanleggen
    Prettig kennismaking gesprek voor bespreken van de opdracht. Snel schakelen en mooie prijs. Goed werk opgeleverd en prettige en nette mensen die het werk uitvoeren. Snel kunnen schakelen voor extra werk (schutting plaatsen). Zeker aan te raden!
  • Review door Stephen, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 nov 2024
    Tuin aanleggen: 40 m²; Bestaande tuin vervangen
    We zijn uitermate tevreden over het geleverde werk. Jorick en zijn team zijn gezellige, vrolijke mensen, die hard werken en uitstekend werk opleveren. Onze tuin is na al die jaren een genot om in te zitten, zelfs met slecht weer. Heel erg bedankt voor de goede zorgen!