JT Dak

JT Dak beoordelingen (50)

• Review door Martijn, Oirsbeek
    Beoordeeld op 27 mrt 2023

Rookkanaal: Installeren; Houtkachel

Jamie was proactief en oplossingsgericht. Hij houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken. Werkt netjes en wij zijn heel tevreden met de aanleg van het rookkanaal voor een houtkachel in het dak.
  • Review door Renate , Well, Limburg
    Beoordeeld op 27 mrt 2023

Dak of dakgoot repareren: 13 m²; Dak, Dakgoten; Reparaties

Open in de communicatie. Net werk afgeleverd!
  • Review door Diana Alberts
    Beoordeeld op 21 feb 2023

Lekkage oplossen

Snel reagerend en oplossend denkend. Zag meteen het probleem en lostte dit dan ook direct op . Vriendelijke man
  • Review door Frits, Utrecht
    Beoordeeld op 21 feb 2023

Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak

Janet is duidelijk in zijn afspraken en komt ze ook na. Hij heeft 1 dakpan vervangen en het kantlood aangeklopt. Ik hoop dat hiermee het lek gedicht is.
    Beoordeeld op 20 feb 2023

Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; bestaand velux-dakraam ver...

Jamey reageerde snel, communiceerde prima en, belangrijkst van alles, plaatste het nieuwe raam snel, accuraat en volgens afspraak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 7 feb 2023

Dakrenovatie: Velux dakraam plaatsen + aftimmeren; Puntdak

Binnen 1 week was onze klus door JT DAK gemaakt. Dakreparatie Velux dakraam + binnen afwerking Komt perfect zijn afspraken na. Niet te duur. Een echte aanrader
  • Review door Sabine, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 7 apr 2022

Dakrenovatie: 20 m²; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak

Na de grote storm kwam James gelijk! Hij heeft het werk netjes achter gelaten en kwam zijn beloftes na. Communicatie verliep ook perfect.
  • Review door Tamara, Apeldoorn
    Beoordeeld op 2 apr 2022

Dak of dakgoot repareren: 35 m²; Dak; Reparaties

Tijdens de storm hadden we veel dakpannen die los zaten en verschoven waren. Gezien een aankomende regenbui hadden we snel hulp nodig. Via werkspot reageerde de heer Tüss heel erg snel en na een appje belde hij gelijk terug. Hij communiceerde heel duidelijk hoe laat hij bij ons kon zijn en binnen 2 uur stond hij bij ons op de stoep. De heer Tüss heeft niet alleen naar volle tevredenheid de dakpannen bij ons en die van onze buren goed gelegd, hij heeft ook geconstateerd dat onze dakpannen niet volgens de norm waren gelegd. Ook heeft hij uitgelegd waarom dit problematisch is en een risico voor de toekomst is. Ook zag hij bij buren dat bepaalde dakpannen niet goed om dakramen waren gelegd. Hij heeft toen gelijk herstelwerkzaamheden uitgevoerd naar volle tevredenheid en geruststelling van de buren. De heer Tüss denkt echt mee en vindt het belangrijk eer van zijn werk te hebben. We zijn erg dankbaar voor het initiatief van de heer Tüss. Echt een vakman en iemand waar je op kunt bouwen!
  • Review door Elena, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 19 mrt 2022

Sloop: 1 m²; Gedeeltelijke sloop - buiten

Jamie did good job with removing our chimney. He responded fast and was able to fix it the following weekend.
  • Review door Laziza, Lelystad
    Beoordeeld op 25 feb 2022

Dakrenovatie: Door storm zij er een aantal dakpannen weggevlogen en...

Goed en snel werk geleverd. Jamie reageerde snel en kon gelijk aan de slag. Ziet er goed uit.