JP Onderhoud en schilderwerken

JP Onderhoud en schilderwerken beoordelingen (299)

• Review door Hicham, Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 sep 2020

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 12 kozijnen

Johan en z'n team zijn professional en leveren netjes en goed werk af. Punctueel, geen gezeik, en een aanrader voor al je schilderwerk.
  • Review door Sandra, Sliedrecht
    Beoordeeld op 24 aug 2020

Binnenschilderwerk: 25 m2 wanden

Geen praatjes, maar doen! Trapgat ziet er bij ons super strak en mooi uit. Johan denkt mee. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 21 aug 2020

Binnenschilderwerk: 80 m2 wanden

Johan en zijn mannen zijn snel en leveren goede kwaliteit! Meteen reageren, afspraak maken en langs komen. Goed gevoel aan over gehouden en zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Beijerland
    Beoordeeld op 8 aug 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

• Review door Marjolijn , Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 jul 2020

Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen, Kleine delen bijwerken

Snel en netjes gewerkt. Johan en Leo zijn ook nog eens 2 hele gezellige mannen.
    Beoordeeld op 1 jul 2020

Binnenschilderwerk: 3 deuren

Johan heeft bij ons drie deuren afgelakt en tevens een wand in de woonkamer behangen. Alles naar tevredenheid afgerond; het ziet er strak uit. Snelle en betrouwbare schilder die ook klussen tussendoor kan aannemen.
  • Review door Micha, Naaldwijk
    Beoordeeld op 27 jun 2020

Binnenschilderwerk: 100 m2 plafonds

Johan Plugge heeft een mooi resultaat laten zien. De plafonds zien er top uit en hij heeft zelfs nog extra werk verricht, omdat het stucwerk niet goed was aangebracht. Hij heeft zelfs in het weekend gewerkt om ons te kunnen helpen in verband met onze planning. Ik zou hem aan iedereen aanraden. Top bedrijf!
  • Review door Riekje, Den Haag
    Beoordeeld op 21 jun 2020

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 5 deuren; 5 kozijnen

Het werk werd vlug gedaan door vriendelijke, jonge schilders. Het zag er prachtig uit achteraf. Jammer was dat het niet werd gecontroleerd en dat ik na een week al wat schade zie. De schilders reageerden vlug en kwamen de schade herstellen. Ik ben nu volledig tevreden. Dank jullie voor de vlugge reactie!.
    (Bewerkt op 1 jul 2020)

Hoi riekje we hebben vandaag bij u de puntjes op de i gezet hoop dat alles nu volledig naar wens is met vriendelijke groeten Johan plugge van jp onderhoud

Reactie aangepast 30 jun 2020
  • Review door marissa, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 jun 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

We zijn erg tevreden over JP Onderhoud. De mannen konden erg snel de klus doen wat erg fijn was, het plafond en de muren zijn wit gespoten en ons plafond uit 1925 is gerestaureerd. Ziet er top uit, bedankt!
  • Review door Monique, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 jun 2020

Binnenschilderwerk: 60 m2 plafonds

Top werk geleverd! Snel en netjes.