JP Onderhoud en schilderwerken

JP Onderhoud en schilderwerken beoordelingen (299)

• Review door S, Rotterdam
    Beoordeeld op 2 jan 2021

Binnenschilderwerk: 150 m2 wanden

Johan reageert snel op vragen, denkt mee, is vriendelijk en levert goed werk af! Ik zou hem zeker aanraden.
  • Review door Roberto, Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 28 dec 2020

Binnenschilderwerk: 32 m2 plafonds

Hartstikke fijn, niets op aan te merken. Ook super fijn dat ze direct tijd hadden om langs te komen.
  • Review door Marco, Brielle
    Beoordeeld op 23 dec 2020

Binnenschilderwerk: 90 m2 wanden

Johan reageerde snel en kwam met een goede prijs voor het uit te voeren. Tijdens de uitvoering waren wijzigingen geen probleem en de klus werd snel en vakkundig uitgevoerd. Meer dan tevreden met het resulaat.
    (Bewerkt op 25 dec 2020)

Hoi bedankt voor de review graag gedaan voor jullie groeten jp onderhoud

Reactie geplaatst 25 dec 2020
  • Review door Ireen, Den Haag

Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 70 m2 plafonds

Prima, aardige man, zeer flexibel, de klus bleek groter dan ik had ingeschat en Johan deed zonder morren alles erbij, zelfs laminaat leggen. Prettig in de omgang en het is mooier geworden dan ik had gedacht
  • Review door Thijs, Zoetermeer

Binnenschilderwerk: 48 m2 plafonds

Johan heeft bij ons 48m2 plafond gespoten. Hij was snel beschikbaar en in de communicatie zeer adequaat. We hebben nog een andere klus aan hem gegeven en ook hiervoor was hij snel beschikbaar en kwam gelijk met goede adviezen.
  • Review door Erik, Rotterdam

Binnenschilderwerk: Plafonds

Zeer goede prestaties
  • Review door Astrid, Den Haag
    Beoordeeld op 3 dec 2020

Binnenschilderwerk: 8 m2 wanden; 5 m2 plafonds

Sympathieke en fatsoenlijke vakman. Hij weet wat hij doet en werkt razendsnel. Ik raad hem zeker aan.
  • Review door Maikel, Monster
    Beoordeeld op 25 nov 2020

Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden

De opdracht was eerst alleen het verven van de woonkamer. Daar dan ook een prijs voor afgesproken. Toen JP kwam kwamen we met het verzoek of er iets meer gedaan kon worden. Dit was geen probleem voor JP en zijn maat. In een halve dag waren ze klaar. Het schilderwerk ziet er echt super strak uit! Bedankt heren!
  • Review door Suzanne, Haarlem
    Beoordeeld op 20 nov 2020

Binnenschilderwerk: 30 m2 wanden

Ontzettend goede ervaring, vanaf het plaatsen van de opdracht op Werkspot tot en met het keurig netjes achterlaten van ons geschilderde huis. Zijn snelheid van reageren, zaken oppakken, keurige communicatie, prijs/kwaliteit verhouding, afspraken nakomen, netheid van werken en schilderen, zijn punten waarop hij zich onderscheid van andere schilders/klusmannen. Hij werkt hard en snel in samenwerking met zijn collega's en altijd met een lach (en zijn geliefde Nederlandstalige muziek) :) In eerste instantie een opdracht geplaatst van 30m2, maar dat was uiteindelijk circa 75m2 geworden aan verven en we hebben twee plafonds strak laten maken (sierlijsten verwijderd, gerepareerd met stuc en netjes geverfd). Daarnaast gaat Johan nog twee muurtjes behangen voor ons op korte termijn. Hij kan dus zeker meer, naast het schilderen. Toevallig heeft hij ook bij onze buren alles binnen en buiten geschilderd. Wij kunnen hem zeker aanbevelen als betrouwbare en goede schilder!
  • Review door hans, Poortugaal
    Beoordeeld op 16 nov 2020