Jouw Onderhoud

Jouw Onderhoud beoordelingen (62)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 31 aug 2024
    Openhaard: Installeren; Hout als brandstof
    Ik vond het geen fijne samenwerking omdat hij je soms 8 dagen laat wachten voordat hij antwoordt geeft en afspraken niet na komt. Het eerder advies kwam ook niet overeen met wat hij die dag wilde gaan doen. Ook de manier van omgang vind ik niet prettig (pleasen) maar dat is ieder voor zich natuurlijk. Ik kan er niet tegen als iemand heel de tijd zegt: even opruimen voor mw, even dit voor mw, even dat voor mw. Nee dat hoort gewoon bij je werk en doe je niet voor mij. En de aanname maken dat wij niets kunnen. Wij zijn echte klussers dus kunnen heel veel. Het eind resultaten is redelijk, hij zou alles netjes afwerken (want dat konden wij niet volgens hem) maar nu zit het zo gemonteerd dat het niet stevig genoeg is om tegenaan te stucen dus moeten we het als nog zelf doen. Hij bleef herhalen dat hij een goede review wilde. Dit doe je niet als je vertrouwd in je eigen kunnen.

Bedankt voor uw feedback helaas jammer dat u zich zo uit spreekt terwijl mw blij was met de geleverde diensten. U zou al het voor bereidend werk zelf doen zoals het slopen van de schouw helaas was dit niet het geval. Wij kwamen alleen de haard installeren met een nieuwe rookkanaal de afwerking zou u geheel zelf doen. Maar uit service hebben wij u een handje geholpen zonder extra kosten te vragen. Tevens een inbouw haard werkt met warmte dus moet er altijd speling zijn die mag niet strak zitten. Maar fijn dat u wel tevreden over de installatie van het rookkanaal en de haard afstellen. En een goede review vragen hoeven wij niet dat is aan de klant zelf als ze tevreden zijn over de service. En het laat reageren heb ik netjes gezegd ivm school vakantie bedankt dat u daar begrip voor heeft maar dat wij langer hebben gewerkt omdat u je voorbereidende werkzaamheden niet had gedaan schrijf je helaas niet. Wij wensen u nog veel stookplezier toe geniet van je haard

Reactie aangepast 2 sep 2024
  • Review door Lara, Den Haag
    Beoordeeld op 24 jul 2024
    Schoorsteen vegen
    Schoorsteen vegen, snel en efficiënt
  • Review door Edward Kuenen, Etten-Leur
    Beoordeeld op 23 jul 2024
    Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud
    Kwam sneller dan verwacht. Snel en netjes schoongeveegd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 15 jun 2024
    Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud
    The work is nicely dond. We are happy.