Johannes Scherjon, de vakman voor uw tuin en tegelwerken

Johannes Scherjon, de vakman voor uw tuin en tegelwerken beoordelingen (18)

• Review door Pieter, Wergea
    Beoordeeld op 8 apr 2017

tuin inrichten

Geen seconde spijt gehad. Johannes blijft rustig en is een man van zijn woord. Uitstekende samenwerking en goede adviezen. Ik raad Johannes zonder enig voorbehoud aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 15 feb 2017

Plaatsen vloertegels badkamer ensuite

Wij hebben een tegelvloer voor de badkamer ensuite laten leggen. Johannes heeft erg net werk afgeleverd. Verder denkt hij mee. Toen er onverhoopt wat tegen zat zorgde hij dat alles weer in orde kwam. Hierin toonde hij verantwoordelijkheid en zorg voor een goed eindresultaat. Wat mij betreft een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 10 dec 2016

tuin bestraten circa 40 m2

Johannes heeft onze voor- en achtertuin opnieuw bestraat en een schutting geplaatst. Het straatwerk ligt er keurig bij. De schutting heeft Johannes zelf gemaakt. Het moest er net zo uitzien als de reeds aanwezige schutting en dat is gelukt. We zijn erg blij met het eindresultaat. Johannes is een harde werker, komt afspraken correct na en tegen een nette prijs. Alle reden voor ons om Johannes aan andere mensen aan te bevelen.
  • Review door Jeroen, Lollum
    Beoordeeld op 25 okt 2016

Graszoden leggen en tuin egaliseren

Nadat ik de klus op werkspot had gezegd reageerde Johannes vrij snel op de klus. Na een paar dagen hadden wij dan ook contact met elkaar. Johannes is 's avonds nog bij mij thuis geweest, om de klus te bekijken. Hij had nog wel een gaatje over om deze klus snel te kunnen klaren. En inderdaad. Binnen 5 dagen zag/ ziet de tuin er goed uit. Johannes is duidelijk in de communicatie en heeft het allemaal goed geregeld voor mij.
  • Review door Anita, Leeuwarden
    Beoordeeld op 23 sep 2016

Tuin afgraven en graszoden leggen Leeuwarden

Johannes heeft de opdracht meer dan uitstekend uitgevoerd. Hij is eerst bij ons langs geweest om de situatie te bekijken, waarna hij ons direct een prijs kon geven voor de opdracht. Deze prijs was absoluut zeer redelijk. Afspraak gemaakt voor startdatum onder voorbehoud van inkoop van graszoden. Dag later belde Johannes dat de afgesproken datum door kon gaan, alle inkoop had hij voor elkaar kunnen krijgen. Het afgraven, ophogen, egalsieren en leggen van graszoden op de dag zelf is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Ook heeft hij het puin uit de tuin keurig meegeomen. Een harde, sociale werker die erg betrouwbaar is. Valt het resultaat na een aantal maanden tegen dan komt hij graag langs. Hij wil goed werk afleveren. Mochten wij in het voorjaar onze tuin opnieuw willen betraten dan bellen wij zeker Johannes.
  • Review door Marco uineken
    Beoordeeld op 14 sep 2016

Tegelzetten in badkamer/douche en boven het keuken blad.

Nauwkeurig en netjes gewerkt. Bedankt
  • Review door Harm Steven Wierstra
    Beoordeeld op 13 sep 2016

Bestrating aanleggen achtertuin/ aanleg voortuin deels bestrating deels beplant

Erg positieve ervaring, we hebben onze wensen voor gelegd en Johannes kwam zelf met nog enkele mooie ideeën. Deskundig advies, vlot werk geleverd en een prachtig resultaat!
  • Review door Klant van Johannes Scherjon, de vakman voor uw tuin en tegelwerken
    Beoordeeld op 13 sep 2016

Aanleg tuin; deels bestrating deels beplanting deels gras

Johannes is een harde werker die zijn werk met veel plezier doet! Erg tevreden!