JOHA Interieurbouw

JOHA Interieurbouw beoordelingen (28)

• Review door Daniel, Apeldoorn
    Beoordeeld op 25 jan 2022
    Binnendeuren: 5 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Zeer vakbekwame, toegewijde interieurbouwer. Heeft goed werk geleverd en een mooie oplossing voor onze kozijnen gemaakt. We zijn super tevreden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vaassen
    Beoordeeld op 17 aug 2021
    Binnendeuren: 6 deuren; Normale deur - Stompe deur
    We zijn uitermate tevreden met de manier waarop de zes deuren zijn afgehangen, inclusief hang- en sluitwerk en zouden een volgende keer zeker opnieuw voor hem kiezen.
  • Review door Manuel, Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 feb 2021
    Binnendeuren: 1 deur; Schuifdeur
    Perfect en zeer grondige plaatsing. Fantastisch werk door JOHA!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 26 nov 2020
    Binnendeuren: 1 deur; In overleg
    Joha heeft de klus uitstekend gedaan, een echte vakman.
  • Review door Brian, Deventer
    Beoordeeld op 13 nov 2020
    Binnendeuren: 5 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Ongelofelijk keurige en correcte man met een groot hart voor zijn beroep, en voert deze ook met trots uit! Netjes optijd op de afspraak en in ons geval ook snel beschikbaar, ook is hij scherp geprijsd. Deze meneer is geen rommelkont en stofzuigt de rotzooi achterraf netjes op waaronder zelfs nog een extra deel van de woonkamer. Zeer zeker een aanrader, en mochten wij in de toekomst nog eens een klus uitgevoerd willen hebben dan nemen wij zeker weer contact op met Ghassan Joha.
  • Review door Debbie, Heerde
    Beoordeeld op 13 nov 2020
    Binnendeuren: 2 deuren; Normale deur - Opdekdeur
    Wat een goede ervaring hebben wij met Joha interieurbouw! Prettige communicatie, zeer vriendelijke man en echt top werk! Er werden vooraf heldere, duidelijke afspraken gemaakt waarna er aan het werk is gegaan. Ook voor een extra klus draait hij zijn handen niet om en denkt graag mee. Wij zijn zeer tevreden met het afgeleverde werk. Er zijn bij ons twee nieuwe deuren afgehangen. Bedankt voor je vakmanschap en tot ziens!