Jerobouw

Jerobouw beoordelingen (107)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 17 aug 2024
    Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen; Wastafel of go...
    Dhr. Jeroen is een ideale klusjesman. Hij begreep de opdracht snel met de foto's, gaf een redelijke prijs, was punctueel (heel belangrijk) en snel in zijn antwoorden. Hij deed de klus zonder scrupules en op tijd. Hij heeft ook een prettige persoonlijkheid en spreekt uitstekend Engels. We hebben binnenkort een groot renovatieproject en zullen zijn diensten opnieuw gebruiken. We bevelen hem van harte aan. Hij heeft een nieuwe wateraansluiting op een gootsteen voor ons gemaakt.
  • Review door Beatrijs, Houten
    Beoordeeld op 3 aug 2024
    Object ophangen: 8 objecten
    Jeroen heeft ons heel erg geholpen vandaag, vriendelijk en behulpzaam, en kundig met alle benodigd gereedschap bij zich. Alleen maar positief!
  • Review door Iris, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 17 jul 2024
    Schakelaars of stopcontacten: Vervangen
    Topservice! Is eerlijk en doet niks wat onnodig is. Komt afspraken na. Gelijk de volgende dag kon hij ons stroomprobleem verhelpen. Ideaal in een kapsalon met alleen maar vrouwen.😁 wij gaan hem zeker vaker bellen!
    Beoordeeld op 26 jun 2024
    Repareren: 1 deur
    Fijne communicatie, snel afgestemd en gerepareerd, top resultaat! Aanrader!
  • Review door Petra Kolb , Culemborg
    Beoordeeld op 23 jun 2024
    Kleine klus: Graven; Parasolvoet ingraven
    Jeroen heeft snel en keurig gewerkt. Alles netjes achtergelaten, ik ben zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 21 jun 2024
    Verlichting: 2 lampen
    Was er op de afgesproken tijd, was correct, werkte netjes. Zal jerobouw ook zeker vragen voor een volgende klus.